- 11 Şubat 2015
- 681
- 928
- 103
- 34
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.641
Oo ne güzel maşallah sevindim güzel geçmesine.kızlar selam
evime geldim şükür. 2li taramamız çok güzel geçti. pazartesi sonuçlarımı almaya gideceğim yeniden. doktordan çoooook memnun kaldım. çok ilgili ve sakin bir doktordu. boyun ölçümüz, ellerimiz ve ayaklarımız, burun kemiğimiz her şey allaha binlerce kez şükrolsun ki iyiydi. yavrum kıpır kıpırdı çok hareketliydicinsiyet için çok küçük dedi ve 1 ay sonra yeniden görmek istedi. hem kendi doktoruma hem de bu doktora gitmeyi düşünüyorum.
Kızlar arkası da dönül değildi bildiğiniz bize dönüktü bacağını da kaldırdı yanda döndü 10-15 dk baktı sonra dedi ki çok küçük henüz oluşmamış olabilir içimden neeyy dedim yani burda sizlerin 12+ da öğrendiğni bilmesem inancam da bizim doktor çok garantici 3 nisandaki randevudan önce söylemeyecek belli ama erkek olsa çıkıntıyı görürdü çok hareketliydi yani
aynen öyle. çok heyecanlı ve tedirgindim. ellerim titriyordu hatta. su ikram etti, sakinleştirdi, espiri falan yaptı hatta. çok iyi bir doktorduOo ne güzel maşallah sevindim güzel geçmesine.Doktor gerçekten çok önemli
Ayy ne güzel bir cinsiyet daha kesinleşti ne hoşKızlar bu gün cinsiyetimiz kesinleşti. Yarın öğrenicem ben Allah izin verirse.bu arada her şeyimiz yolunda çok şükür. Dr bu virüs hakkında değil sadece genel olarak biz hamilelerin 2 kat önlem alması , gerekli olmadıkça çok fazla kalabalık ortama girmememiz gerektiğini söyledi ve saolsun 1 tane cerrahi maske verdi özellikle hastane ortamlarında takmamizda yarar varmış. Inşallah bir an önce kurtuluruz bu illetten.
İşini böyle yapan doktorlar lazım ya. Kimisi karşındakini gerip daha strese sokuyor. Allah'tan iyi bir doktora denk gelmişsin ne güzel. O zaman randevular daha iyi geçiyoraynen öyle. çok heyecanlı ve tedirgindim. ellerim titriyordu hatta. su ikram etti, sakinleştirdi, espiri falan yaptı hatta. çok iyi bir doktordu
Yaa maşAllah neymiş cinsiyeti canım söylemedi miKızlar bu gün cinsiyetimiz kesinleşti. Yarın öğrenicem ben Allah izin verirse.bu arada her şeyimiz yolunda çok şükür. Dr bu virüs hakkında değil sadece genel olarak biz hamilelerin 2 kat önlem alması , gerekli olmadıkça çok fazla kalabalık ortama girmememiz gerektiğini söyledi ve saolsun 1 tane cerrahi maske verdi özellikle hastane ortamlarında takmamizda yarar varmış. Inşallah bir an önce kurtuluruz bu illetten.
ÖZellikle popo kısmı hiç görünmemişBuyrunuz tahminleri alayımo kadar dönüp durdu ki ancak bu pozisyonda sabit yakalayabildik geçen hafta tam tersi duruyordu yer değiştirmiş Eki Görüntüle 2604374
kuzum ya nerdeyse aynı haftadayız sanırım hatta benimki de hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır ama ultrason görüntüsünü hiç güzel verememiş doktor benimki birsürü çekiyor ve gerçekten herşeyiyle net belli olan (kol bacak kafa)fotoğraflar veriyor baktım şimdi özellikle diğer ultrasonlara da ama hepsi belirsizBuyrunuz tahminleri alayımo kadar dönüp durdu ki ancak bu pozisyonda sabit yakalayabildik geçen hafta tam tersi duruyordu yer değiştirmiş Eki Görüntüle 2604374
benim en iyi yiyebildiğim öğün kahvaltı sanırım. hemen hemen aynı yiyoruz. ben ekstra olarak peyniri biraz fazla tüketiyorum iyi geldiği için.Kızlar beslenme düzeniniz nasıl? Her gün neler yiyorsunuz örnek beslenme düzenlerimizi paylaşalım mı?
Bir de özellikle ne yemekler yapıyorsunuz/yiyorsunuz fikir vermesi için paylaşır mısınız?
Sebze çok kısıtlı olduğu için ben yiyecek doğru düzgün bir şey bulamıyorum
Günlük düzenimse şöyle
Sabah
2 yumurta, peynir, zeytin, iki dilim tam tahıllı ekmek
Ara
süt, badem/ceviz
Öğle
Salata veya meyve veya börek veya hiç bir şey (bazen de salata içine mercimek veya buğday)
Ara
Sütlü cicibebe
Akşam
Et veya köfte veya bazen balık veya makarna vb
Canım annem.biliyor biz ufak bi party gibi bisey yapıcaz yarın öyle öğrenicem inşallahYaa maşAllah neymiş cinsiyeti canım söylemedi mi
Ay hadi inşallahCanım annem.biliyor biz ufak bi party gibi bisey yapıcaz yarın öyle öğrenicem inşallah
Ben hiçbirşey yiyemiyorum canım ya sabah kahvaltısında biraz iştahlı oluyorum ama öğlen akşam yemeklerini çok içim almıyor şu aralar pilav fasulye falan onlardan iyice soğudum neredeyse bir çorba içip kalkıyorum yani ara öğünümde ya meyveyle yaparım yada kuruyemişlerle yaparım oda aklıma geldikçe işte 14+3 oldum ama hala mide bulantılarım geçmedi elimden geldiği kadar su tüketmeye özen gösteriyorum ve balık hastası olan ben şuan balıktan bile tiksiniyorum kokusundan dolayı yani biraz zor geçiyor bu sıralar ama inşAllah benimde beslenme düzenim artık Bi rayına otururKızlar beslenme düzeniniz nasıl? Her gün neler yiyorsunuz örnek beslenme düzenlerimizi paylaşalım mı?
Bir de özellikle ne yemekler yapıyorsunuz/yiyorsunuz fikir vermesi için paylaşır mısınız?
Günlük düzenimse şöyle
Sabah
Ara
süt, badem/ceviz
Öğle
Salata veya meyve veya börek veya hiç bir şey (bazen de salata içine mercimek veya buğday)
Ara
Sütlü cicibebe
Akşam
inşallah cnmbence de vermeliler bende hastanedeyim ve hastanelerin kalabalığı bitmiyor malesef inşallah bize de tatil çıkar kısa sürede
maşallah iyi besleniyormuşsun :)Kızlar beslenme düzeniniz nasıl? Her gün neler yiyorsunuz örnek beslenme düzenlerimizi paylaşalım mı?
Günlük düzenimse şöyle
Sabah
Ara
süt, badem/ceviz
Öğle
Ara
Sütlü cicibebe
Akşam
bencede kızdır ben 12+3 te ogrendim erkek oldugunu bariz gorunuyordu . :)Kızlar arkası da dönül değildi bildiğiniz bize dönüktü bacağını da kaldırdı yanda döndü 10-15 dk baktı sonra dedi ki çok küçük henüz oluşmamış olabilir içimden neeyy dedim yani burda sizlerin 12+ da öğrendiğni bilmesem inancam da bizim doktor çok garantici 3 nisandaki randevudan önce söylemeyecek belli ama erkek olsa çıkıntıyı görürdü çok hareketliydi yani
Kızlar beslenme düzeniniz nasıl? Her gün neler yiyorsunuz örnek beslenme düzenlerimizi paylaşalım mı?
Günlük düzenimse şöyle
Sabah
Ara
süt, badem/ceviz
Öğle
Ara
Sütlü cicibebe
Akşam
Ay canım merak içindeyim.bakalim eşim kız istiyor bana hiç fark etmiyor. Yarın ne olacak acaba ❤Ay hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?