2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oo ne güzel maşallah sevindim güzel geçmesine. Doktor gerçekten çok önemli

Kuzeum neredeyse aynıyız hafta olarak benimde duygularım vlatte aynı şeyi söyledi ikili taramayi da alıp özele gittim ilk benim ki uyuyor göstermedi biraz yürü gel geri dedi tamam dedim gittim geldim geri. Baktı erkek dedi hemen gördü uyandırdı bastırdı falan zar zor baktı. Kız olabilir arkadaşım 18 haftada hala öğrenemedi

Kızlar bu gün cinsiyetimiz kesinleşti. Yarın öğrenicem ben Allah izin verirse. bu arada her şeyimiz yolunda çok şükür. Dr bu virüs hakkında değil sadece genel olarak biz hamilelerin 2 kat önlem alması , gerekli olmadıkça çok fazla kalabalık ortama girmememiz gerektiğini söyledi ve saolsun 1 tane cerrahi maske verdi özellikle hastane ortamlarında takmamizda yarar varmış. Inşallah bir an önce kurtuluruz bu illetten.

Eklentiler

• 20200313_134323.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 52
Ayy ne güzel bir cinsiyet daha kesinleşti ne hoş darısı başımıza
Doktorun dediği çok doğru. Bizim daha fazla önlem almamız gerekiyor. Bu dönem de evde durmak en mantıklısı. Gerekli olmadıkça çıkmamak gerek.

aynen öyle. çok heyecanlı ve tedirgindim. ellerim titriyordu hatta. su ikram etti, sakinleştirdi, espiri falan yaptı hatta. çok iyi bir doktordu
İşini böyle yapan doktorlar lazım ya. Kimisi karşındakini gerip daha strese sokuyor. Allah'tan iyi bir doktora denk gelmişsin ne güzel. O zaman randevular daha iyi geçiyor

Yaa maşAllah neymiş cinsiyeti canım söylemedi mi

Kızlar beslenme düzeniniz nasıl? Her gün neler yiyorsunuz örnek beslenme düzenlerimizi paylaşalım mı?
Bir de özellikle ne yemekler yapıyorsunuz/yiyorsunuz fikir vermesi için paylaşır mısınız?
Sebze çok kısıtlı olduğu için ben yiyecek doğru düzgün bir şey bulamıyorum

Günlük düzenimse şöyle

Sabah
2 yumurta, peynir, zeytin, iki dilim tam tahıllı ekmek

Ara
süt, badem/ceviz

Öğle
Salata veya meyve veya börek veya hiç bir şey (bazen de salata içine mercimek veya buğday)

Ara
Sütlü cicibebe

Akşam
Et veya köfte veya bazen balık veya makarna vb

Buyrunuz tahminleri alayım o kadar dönüp durdu ki ancak bu pozisyonda sabit yakalayabildik geçen hafta tam tersi duruyordu yer değiştirmiş Eki Görüntüle 2604374
kuzum ya nerdeyse aynı haftadayız sanırım hatta benimki de hiç durmuyor sürekli kıpır kıpır ama ultrason görüntüsünü hiç güzel verememiş doktor benimki birsürü çekiyor ve gerçekten herşeyiyle net belli olan (kol bacak kafa)fotoğraflar veriyor baktım şimdi özellikle diğer ultrasonlara da ama hepsi belirsiz

benim en iyi yiyebildiğim öğün kahvaltı sanırım. hemen hemen aynı yiyoruz. ben ekstra olarak peyniri biraz fazla tüketiyorum iyi geldiği için.

ara öğün bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum. yaparsam leblebi ya da badem.

öğle yemeğinde okulda ne çıkarsa ki tavuk yiyemiyorum mesela. yemek seçmeye başladım. ah şu bulantılar...

ayran tüketiyorum yine ara öğün olarak.

akşam da bazen yiyebiliyorum bazen yiyemiyorum. yersem de et/sebze ağırlıklı oluyor.

bunların haricinde bol su ve erik/üzüm hoşafı tüketiyorum. onlar da iyi geliyor.

Ben hiçbirşey yiyemiyorum canım ya sabah kahvaltısında biraz iştahlı oluyorum ama öğlen akşam yemeklerini çok içim almıyor şu aralar pilav fasulye falan onlardan iyice soğudum neredeyse bir çorba içip kalkıyorum yani ara öğünümde ya meyveyle yaparım yada kuruyemişlerle yaparım oda aklıma geldikçe işte 14+3 oldum ama hala mide bulantılarım geçmedi elimden geldiği kadar su tüketmeye özen gösteriyorum ve balık hastası olan ben şuan balıktan bile tiksiniyorum kokusundan dolayı yani biraz zor geçiyor bu sıralar ama inşAllah benimde beslenme düzenim artık Bi rayına oturur

maşallah iyi besleniyormuşsun :)

bencede kızdır ben 12+3 te ogrendim erkek oldugunu bariz gorunuyordu . :)

Sabahları 1 yumurta, zeytin, peynir ve 2 dilim tahıllı ekmek
Öğlen makarna, börek tarzı değişiyor ama fazla yemiyorum
Ara öğün olarak ceviz, badem, fındık, fıstık karışımı ve 1 porsiyon meyve
Kan yapsın diye çekirdekli kuru üzüm yiyorum
Akşamları çorba, et /sebze/ tavuk yemeği yiyorum.
Kızartma tarzı değil fırında yiyorum çoğu şeyi genelde
Hamile olduğumdan beridir hiç pirinç pilavı tüketmiyordum bir kaşık bile
Normalde de gazlı olan hiçbir içecek tüketmiyordum hâlâ devam buna.
Her gün ev yapımı bir kase yoğurt yiyorum
Her Çarşamba balık yiyorum (ama 3 aydır yiyince sıkıldım artık )
Abur cubur olabildiğince az yiyorum.
Tatlı kesinlikle yemiyorum canım hiç çekmiyor çünkü. Yiyince midem bulanıyor.
Günde 3 litreye yakın su içiyorum bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…