2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bence kız o zaman ☺
İnşallah canım
Olabilir bemde artık öyledir diye düşünmeye başladım
Nedense içime kız doğuyor benim bak görünmemiş de
sen 3 nisanı ben 4 nisanı bekleyelim bakalım ben de o zaman 16+4 olacağım.
İnşallah kuzucumm
Ben kız hissettim canım
İnşallah canımm
Bizim minnoş kız olabilir mi acep
Umarım öyledirr
Ya kuzum bunu bende farkettim hatta forumda başka illerde medical park hastanesine gidenleri bulup ultrasonlarını istedm, aynı marka phillips onlarınki de ama neden böyle çıkıyor bilmiyorum göbek kısmım biraz yağlı ondan mı ki zaten bende artık acaba alet mi kalitesiz ondan mı görünmüyor dedim çünkü herkes çatır çatır öğreniyor
bencede kızdır ben 12+3 te ogrendim erkek oldugunu bariz gorunuyordu . :)
İnşallah öyledir canımm

Selamm çokk hastayımm rapor aldımm evde yatıyormm kerdnize dikkat edinn valla ilaçta kulanamıorzz ve geçmioo hastalkk bağışklığımz iyice düşüyor galbaa hamileykenn
Çok çok geçmiş olsun ya. Bol bol dinlen hemen iyileşirsin inşallah canım

Selamm çokk hastayımm rapor aldımm evde yatıyormm kerdnize dikkat edinn valla ilaçta kulanamıorzz ve geçmioo hastalkk bağışklığımz iyice düşüyor galbaa hamileykenn
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine iyice dinlen

maşşalah iyi besleniyorsunuz ilk iki ay herşeyi yiyebiliyordum düzenimi oturtmuştum üçünçü ayıma girer girmez mide bulantılarım yüzünden süt ve su tüketemiyorum en kötüsüdeDün toplasam üç bardak su içmişimdir ne yapacağımı bilmiyorum midem berbat seviniyordum midem bulanmıyor die şimdiden sonra başladı hiç ummuyordum hemen geçsin ya

kabızlık için ne yapıyorsunuz acaba.ben tuvalete çıkamıyorum aafedersiniz.doktor bol su iç dedi.ama faydası yokki.1,5 litre içiyorum daha fazla içemiyorum

Canim ben hem medikalparka hem devlete gidiyorum ikisi de seninkinden net görüntüsü bence ceken insanla da alakali diye dusunuyorum

kabızlık için ne yapıyorsunuz acaba.ben tuvalete çıkamıyorum aafedersiniz.doktor bol su iç dedi.ama faydası yokki.1,5 litre içiyorum daha fazla içemiyorum
kırmızı pancar ye sevmıyorsan turşusunu ye 2 dilimi bile yetiyor inan

Canim ben hem medikalparka hem devlete gidiyorum ikisi de seninkinden net görüntüsü bence ceken insanla da alakali diye dusunuyorum
Öyle midir diyosun kuzucum diğer haftalar aslında iyi gibiydi bu hafta yüzüstü ondan mı acaba öyle göründü ay bilemedim valla ya şimdi kafam çok karıştır doktor araştırıyorum

Canım demir ilacı kullanıyor musun bende o yapıyordu değiştirdi şimdikine yeni geçtim bakalım o napacak, gün kurusu ve su içiyorum ama pek etki etmiyordu o ilacı kullanırken

Canım demir ilacı kullanıyor musun bende o yapıyordu değiştirdi şimdikine yeni geçtim bakalım o napacak, gün kurusu ve su içiyorum ama pek etki etmiyordu o ilacı kullanırken
Yeni demir ilacin ne canim bende benimkini yutamiyorum

Öyle midir diyosun kuzucum diğer haftalar aslında iyi gibiydi bu hafta yüzüstü ondan mı acaba öyle göründü ay bilemedim valla ya şimdi kafam çok karıştır doktor araştırıyorum
Doktorun yakaladigi an onemli benim doktor genelde ilk foto cekiyor sonra bakiyoruz hareketlerine falan foto onemli

Benim de bu düzenim yavaş yavaş oturdu. Midem sürekli bulanıyordu ama şimdi ara sıra bulanıyor. Onun dışında İyiyim. O yüzden böyle beslenebiliyorum canım. Biraz daha zaman geçsin sen de böyle olursun. Yavaş yavaş. Mide bulantıları azalıyor çünkü. Bu yediklerimin çoğunu da sevmesem bile yiyorum. Normalde hiç böyle değildim. Bebiş olunca zorla yiyorum resmen senin de yakında düzelir o yüzden üzülme.

Çok sevindim cnm gözün aydın demekki bizler de artık Mart sonu Nisan başı öğreneceğiz sağlıklı olsunlarda

Yaaaa ogrenebıldın mı cok merak ettım bıze tatıl olmadı ama homeoffıce calısıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…