2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Tamam kız bak demıstı dıceksın

Cok sevındım canım:)

Merhaba canım
Kahvaltı:1 haslanmıs yumurta ,2 3adet cevız ,salatalık domates yenı yemeye basladım mevsımelrı yaklasıtıgı ıcın,roka,4 5adet tuzsuz zeytın,peynır 1dılım tam bugday ekmegı
Ara:kuru meyve,cıg kuruyemıs
Oglen:1 kase corba,3adet ızgara kofte,sebze haslama,yogurt salata veya 1kase corba ,1tabak nohut veya fasulye ,salata yogurt veya 1kase corba 100gr kırmızı et salata ve yogurt
Ara:1adet meyve
Aksam:1kase çorba
1 tabak sebze yemegı
Yogurt
Yatarken :1bardak süt
Bu sekılde beslenıyorum canım kılomuda kontrol altında tutmak ıcın

kabızlık için ne yapıyorsunuz acaba.ben tuvalete çıkamıyorum aafedersiniz.doktor bol su iç dedi.ama faydası yokki.1,5 litre içiyorum daha fazla içemiyorum
17.haftaya kadar full kabızdım canım denemedıgım sey kalmadı aksamda kayısı suda beklettım sabah yedım suyunu ıctım ıse yaramadı ,elma yedım ıse yaramadı kı normalde metobolızmam asırı hızlı calısır ama artık 2 3gunde bır kez yapabılıyprdum hu hafta dıyetısyen bı arkadasımın onerısıyle sabah ac karnına ıkı bardak sıcak su yanına 1adet kıvı yedım sonra yaklasık 40fk sonra fln kahvaltı ve ınanırmısın gunde 2kez cıkıyorum bende asırı ıse yaradı sende dene mutlaka yarayacagını dusunuyorum

Nedense içime kız doğuyor benim bak görünmemiş de
sen 3 nisanı ben 4 nisanı bekleyelim bakalım ben de o zaman 16+4 olacağım.
Bende 8 nisan benimde %70 %80 belli söyleyimmi dedi yok kesin olunca söylersiniz dedim bende balon patlatıcagım için kagıda yazdırıcaktım 8 nisanda netleşir inşallah

Gözünaydın cnm cok sevindim

Bence kıziçinden öle geçti belki yanılıyorumdur

Valla yiyebiliyosan böyle cok güzel hatta harika benim hiç düzenım yok yiyemiyorum çünkü herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…