2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Valla yiyebiliyosan böyle cok güzel hatta harika benim hiç düzenım yok yiyemiyorum çünkü herseyi
Bende öyleyim bı duzelemedim artık yemek istiyorum özellikle su hiç içemiyorum kurudum resmen günde iki üç bardak oda içerisine karadut öze koyup icebiliyorum yemekte annem ne pisirse üç beş lokma yiyip kalkıyorum gecem gündüzüm dua çabucak iyi olalım diye

Canim şurup şeklindeki kan ilaçları dişleri döküyormuş bilgin var mıydı
Ay bilmiyorum ki canım gerçekten mi?
Doktorum hiç öyle bişey söyleemdi ama
Diğerleri beni kabız yaptığı için buna geçtik

Bende 8 nisan benimde %70 %80 belli söyleyimmi dedi yok kesin olunca söylersiniz dedim bende balon patlatıcagım için kagıda yazdırıcaktım 8 nisanda netleşir inşallah
Öyle de çok heyecanlı ya nisanda herkes öğrenecek cinsiyetleri ne güzel

Aynen keşke benim annemde yanımda olsa bana baksa kalkıp hazırlasam bile midem almıyo yiyemiyorum cok zor bir süreç biran önce gecsin tek temennim

Aynen keşke benim annemde yanımda olsa bana baksa kalkıp hazırlasam bile midem almıyo yiyemiyorum cok zor bir süreç biran önce gecsin tek temennim
Ayy kıyamam canım yaa böyle durumlarda yalnızlık çok zor ben evimde yapamadım geldim anneme iki oğlumda var mecburen burada kalıyorum bide bi oğlum bire gidiyor kız kardeşim götürüp getirdi sağolsun şimdi tatil tabi iki hafta insan birilerine yük olmakta istemiyor ama mecbur kalınca durum farklı oluyor duzelirsin inşallah Rabbim şifa versin tez vakitte

En güzelini yspıyorsun cnm bide senin cocuklarında varmış daha zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsunArtıksefasını sürmek istiyorum hamileliğin

En güzelini yspıyorsun cnm bide senin cocuklarında varmış daha zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsunArtıksefasını sürmek istiyorum hamileliğin
Amin inşallah kuzum inşallah bizde süreceğiz sefasını bi gün ben ilk oğlumda 12. Haftada bitmişti rahatlamıştım ikincide 18de bitti bunda uzamamasini diliyorum Rabbimden gerçekten zor canım ama geçiyor az daha sık dişini bizde bı gün buraya bulantimiz geçti yazar mutluluğumuzu paylasiriz

Ay bilmiyorum ki canım gerçekten mi?
Doktorum hiç öyle bişey söyleemdi ama
Diğerleri beni kabız yaptığı için buna geçtik
Bir dişhekimi olarak cevaplıyım Demir ilaçları dişlerde siyah lekeler yapabilir ama fırçalamayla, ya da dişhekiminin yapacağı ufak müdahelelerde geçer. Çocuklar için kullanılan Demir şurupları çocuklar rahat içebilsin diye şeker içerir, eğer ağız bakımına dikkat etmezseniz çürümeler olabilir, düzenli diş fırçalarsanız hiçbir şey olmaz, hamilelikte diş etleri ekstra hassas olur, diş etleri şişer, kanamalar artar hormonların etkisinden dolayı, bir de kusmalar eklenince eğer diş bakımına dikkat edilmezse diş kaybı görülür, düzenli diş fırçalama tüm bu olumsuzlukları engeller, günde 2 kez 2 dk diş fırçalayın, gerisini düşünmeyin

İyi olacak hastanın ayağına doktor gelirmiş benim bi dişim çürümüştü hamile kaldığımı öğrenince cektiremedim ve kırıldıda ve 2 gündür artık agrı basıma basıma vuruyor doktor enfeksiyon kapmıs dedi antibiyotik verdi bitince cekelim dedi sef 1000 mg verdi iciyorum ama içimdede içten içe bebeğime birsey olurmu endisesi var sizin önerebileceginiz ekstra birsey varmı acaba agrıdan duramıyprum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…