2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
çok teşekkür ederiz canımm içimizi rahatlattın

Kullandığınız antibiyotiğin bi zararı olmaz, rahat olun, hamile olunca tedaviler de sınırlı ama 2. Trimester de olduğunuz için yani 4-6 ay arası kadındoğum doktorunuzun da onayıyla işlem yapılabilir, ilaç bitince doktorunuz işlemi yapar zaten, antibiyotik yanında parol içebilirsiniz ağrı kesici olarak geçmiş olsun

Cok tesekkür ederim içimi rahatlattınız cok sağolun

Yok canım daha önümüzdeki cumartesi gidicem. Resmen bişi yiyemiyorum. Yiyebildiğim tek şey kahvaltılık tost salata. Nasıl beslencek çocuk bilmem
Kuzum bak eğer o ilaç hamileler için olmasa bize doktorlarımız yazmazdı bence aile hekiminden yazdır hatta direk eczaneden al 50 tl sanırım biraz fazla ama ben biliyorum onun nasıl illet bişey olduğunu daha geçen pazar bıraksam geçmiş midir diye denedim berbat haldeydim, o yüzden bence iç rahat edeceksin

gebelere dişlerle alakalı herhangi bir ilaç veriliyor mu?

4 haftalık hasretin ardından gördük çok şükür. 4 gün önde çıktı gelişimi. %90 erkek dedi doktorum.

Ayın 30'unda 4lü test için kendi doktoruma gidicem yine. 31'inde de kan vercem inşallah. Benim doktorum ikili test istemedi direk dörtlü yapacağız. 30'unda kesin cinsiyeti söylerim dedi. 106 gr olmuş kocaman olmuş doya doya seyrettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…