2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Allah'a emanetiz artık. Daha dikkat edeceğiz. Allah hepimizi tüm ülkemizi muhafaza etsin. İlk vakayla bağlantılı çevre haricinde çıkmasın inşallah. En azından onlar gözetimde
Evet benim de temennim o yönde umarım başka kişilerde çıkmaz yurt dışı teması olmayanlarda zaten çıkması çok çok düşük bir ihtimal hatta yok bence . Umarım diğerlerinde de olmaz ve insanlar yurt dışına çıkıp geri gelmekten vazgeçer

İnşallah, zaten başımıza ne geliyorsa umursamazlıktan geliyor. İnsan hayatı bu kadar basit değil. Çıkma, çıktıysan gelme orada kal. :/

ay çok sevindim ya maşallah

aynen canım bende öyle değilimdir saat 12 ye kadar uyurdum kahvaltıyı öğlen yapardım sonrada akşama kadar hiç bişe yemezdim Şimdi sürekli bişe yemek yemek zorunda kalmamız hepsi kelebeklerimiz için inşşalah sağlıkla büyüyüp sağlıkla gelirler kaçıncı haftandaydın sen Darısı Mide bulantısının azalmasına arada bir olmasına

Bi erkek annesi daha hosgeldin kervanımıza cok sevindim iyi olmasina masallah bana gram soylemedi doktor daha

Ayyynıyız canım seni o kadar iyi anlıyorum ki yalnız olmadığıma sevinip durumumuza üzülüyorum ben de tavuk çok severdim şimdi görmeye tahammülüm yok, bu arada prilam içiyor musun ben 2 gündür içmiyordum bu sabah 2 kere istifra edince başladım gene

Ben hiç ilaç kullanmadım canım doktorumda önermedi bende kullanmak istemedim eninde sonunda geçer diye bekliyorum ama benim kusmam çok yok

Haklısın tabikide canım ama ben elimdeki ilacı bile içmemek için direniyorum. Doktor susuz kalırsın kötü olursan gel serum yapalım demişti ona bile direniyorum. Zaten hala riski var kıyamıyorum ilaç almaya

Kuzum ama o ilaçlar bizim için üretilmiş bak araştır inan ki bişey olmaz, en azından besin gider bebişe çok kötü bir durum çok iyi anlıyoruz buradaki herkes baya bulantı yaşadı hepimiz aynı ilacı içiyoruz nerdeyse şu an

Randevumu yanlış yazmışım pazartesi randevum az kaldı sabretsem mi yada sabah yine aynı olursan doktoruma yazayım. Prilam mıydı? Kızımda hiç mide bulantısı yaşamamıştım ben

Randevumu yanlış yazmışım pazartesi randevum az kaldı sabretsem mi yada sabah yine aynı olursan doktoruma yazayım. Prilam mıydı? Kızımda hiç mide bulantısı yaşamamıştım ben
Bencede doktoruna hemen yaz hatta, prilam dr ilacın adı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…