2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
göstermedi yine kızlar
Amma nazlı çıktı senin bebiş kız bebekler genelde geç belli olur. Bu arada iyi etmişsin kontrole gitmekle. Bu korona her yeri sardı. İsviçredede okullar nisan ayının ortasına kadar kapatıldı. Dün 800 iken bugün yapılan açıklamada 1120 teşhis edilen korona virus vakası. Marketler boşaldı heran genel tatil gelebilir diye millet marketlere hücum etti stokluyorlar. Toplu taşımalar bomboş, belediye eczane ve biçok iş yeri kapandı sokaklar boşaldı evden kafamızı çıkaramıyoruz

Hamileliğimin 3.ayından itibaren kullandım sadece göğüslerim çatladı oda bizde ırsi. Ne karnım ne kalçam hiç çatlamadım
Evet genetik aslında. Ne kadar krem yağ sürsek de oldu mu olur yani. Ama biz yine de önlem alalım bakalım
13+4 günlük oldu bugün canım bak. Esela ben normalde ceviz hiç yemedim. Şimdi her gün yiyorum kesinlikle evlat için insan her şeyi yapıyor ya. Ne yemiyorsam artık yiyorum. Suya çok dikkat ediyorum ben. Hamilelikte çok önemli çünkü. Bazen su içesim gelmiyor. Bir tane kuru kayısı yiyorum. Tatlı olduğu için 15 dk sonra hemen su içme ihtiyacı hissediyorum. Öyle formüller buldum kendimce inşallah senin de geçer mide bulantıların. Kaç haftalık olmuştun sen
Kesinlikle kullanmalısın bence canım. Ben kusma yokken bile aldım. Çünkü midem aşırı bulanıyordu. Şimdi şükür iyiyim bıraktım ama sen kullanmalısın. Hamilelere özel bir ilaç çünkü. Midesi kötü olup içmeyen yok. O kadar da kendine eziyet etme

MaşAllah bir prens daha geliyor demek Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Oyyy maşallah paşaya gramınızda var artık

merhaba
Merak ettim doktorunuz neden böyle bir ikili değil dörtlü yapmaya karar verdi bizim de böyle yaptırma imkanımız var mı acaba?

merhaba
Merak ettim doktorunuz neden böyle bir ikili değil dörtlü yapmaya karar verdi bizim de böyle yaptırma imkanımız var mı acaba?
Merhaba
Doktorum hastalarına yanılma payı yüksek olduğu için ikili test yerine 16. Haftadan sonra dörtlü test yaptırmayı uygun bulduğunu söyledi. Ölçümleri kendisi yapacak, kanı ertesi sabah labaratuvara vereceğim.

Kendi talebimizle yapılabiliyor mu bilmiyorum kardeşim, en iyi yanıtı doktorunuz verecektir size.

Aaa aynıymış haftalarımızben de 13+4 haftalığım ben de süt içmezdim nefret ederdim midem bulana bulana içmeye çalışıyorum Su içmeye benim de aşırı özen göstermem gerek aslında ama su beni öldürüyor midemi çok bulandırıyor hep kuru tuzlu şeyler yiyip su içmeye çalışıyorum ve hamilelikte su çok önemliymiş bebek için İnşşalah bu günlerde geçer minnaklarımıza bir an önce kavuşuruz

Öyle oldu valla kuzum gebelere kamu kurumunda çalışanlar için idari izin verildi inşallah özel sektörde çalışanlar içinde bi uygulama gelir

Günaydın Kızlar idari izinler kaldırıldı mı bir yazı paylaşılmış ama anlayamadım

Eklentiler

• 1F4395A1-F3E7-4B1D-B913-D7B33A0AAC05.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…