2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar. Şükürler olsun ense kalınlığı 1.1 mm çıktı. Normalmiş. Burun kemiğini de gösterdi. İnşallah kan değerimde normal çıkar. Doktor 2 sonuç olıyor biri yaşa bağlı biri kana bağlı. Biz yaşa bağlı olanı dikkate almicaz direk kana bakıcaz dedi.
Cinsiyet için de çok baktı ama bişey diyemiyorum dedi. Anlayamadım tam dedi. Hatta renkli ultrason ile de baktı ama göremedi. Ikra meyra ultrason görüntülerine bakabilir misin? Tahmin bekliyorum kızlar sizin tahminlerinizi de isterim

Eklentiler

• IMG_20200314_112021.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200314_112017.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20200314_112013.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20200314_112005.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 57
Gözün aydın canım bak cok şükür iyi cıkmış Valla cok baktım cinsiyet için ama hic bir sey anlamadım

Bende anlamıyorum ama içime erkek gibi doğdu Rabbim saglıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım benim bende tahmin edemedim ama niyeyse içime kız gibi doğdu

göstermedi yine kızlar
yaa ben de 14. haftanın içindeyim ben de hala öğrenemedim ya göstermiyo benimki de çatladım meraktan

gözün aydın maşallah ponçiğe :) benim de içim erkek gibi doğdu

Öyle oldu valla kuzum gebelere kamu kurumunda çalışanlar için idari izin verildi inşallah özel sektörde çalışanlar içinde bi uygulama gelir
İnşallah kuzum. Bu zorlu süreç sizler için dahada zor olacak Allah hepinizi ve bebişlerinizi korusun sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Günaydın benim de 2li testim var. Çok tedirginim. Yaş 36. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Nerde yaptırcaksın? Bana yaptıklarını sana yapmasınlar. Benim de yaş 35. Biz yaşlarda sadece yaş değişkenine bakıyorlar çünkü. Yaparlarsa da hiç üzme canım kendini. Bebeğin sağlığı önemli.
Dua ediyorum bol bol bebeğe de sana da.

Resimden cinsiyet çıkaramam ama olumlu doktora denk gelmene çok sevindim.

Teşekkür ederim. Hepimize allah sağlıklı evlatlar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…