2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
merhaba kızlar 2 gun once ıdrar tahlılı verdım bol bakterı cıktı ertesı gun kultur verdım normal ıdrarda glukoz +2 cıktı tedırgın oldum acıkcası seker hastası degılım en son 94 cıkmıstı aclık sızınde basınıza boyle bısey deldımı 12 haftalıgım bı gun oncekı ıdrarda glukoz negatıftı

Bende tahmin yürütemedim ama nedense bir an kız hisettim bu minnoşuHayırlısı ile gelirler inşşalah

kızlar 11+6da doktor cinsiyet için kız demişti bugün 15+1 oldu ve erkek dedi bazen çok küçükken gelişmiyor ve yanılabiliyoruz dedi. Çok net bir şekilde erkek olduğu belli oluyor dedi. Acaba yine değişir mi? Şimdi güvenipte birşeyler alamayacağım sanırım

istersen emin olmak için bir sonraki kontrolünü bekle canım benim. kesinlik kazanır hem hem de 16. haftanı da geçmiş olursun

12 hafta zaten çok erkendi bence bu doğrudur erkektir bebek ama yinede acele etme doğuma çok var bir sonraki randevuda tekrar sorar alırsın birseyler

eee kızlar hadi muhabbet edelim biraz. hayatımıza birer hatta ikişer tane mucize kazandıran değerli eşlerinizle nasıl tanıştınız?

benim memlekette üst komşumdu kendileri. ve hiç hoşlanmaz hatta gıcık olurdum karşılaştığımızda. annelerimiz de tam tersi çok iyi anlaşırlardı. velhasıl, bir akşam ben sınav okurken elinde üstü peçeteyle kapalı bi tabakla kapımda belirdi dağ gibi adam

zerre mimik yok, "bunu annem gönderdi, o da gelecekmiş birazdan," dedi. "iyi," dedim kapıyı kapatmaya yeltendiğimde o da ne, kapıyı durduran 48 numara bir ayak açtım tekrar. "bi ara bişeyler yapalım, haberleşelim," dedi tek kelime etmeden çekti gitti

sonra bi ara bişeyler yaptık dediği gibi. o kasıntı, yüzü gülmeyen, mimiklerinin varlığından haberi olmayan adamla evlendim

Bende 14 yaşında idim Serkan bana açıldığında ama ben onu abim gibi görüp seviyordum şok olmuştum ama nedense heyecanlanmıştım da ertesi gün bir uyandım aman Allahım serkandan nefret ediyorum hiç yüzüne bakmadim konuşmadım ama o çok acı çekti çok çabaladı çok mektup yazdı her sabah ayakkabimin içine bıraktı bende annem görmesin diye erkenden kalkıp alıp okuyup çöpe atıyordum sonra bir sene geçti aradan ne hikmetse ben bunu görünce heyecanlanmaya başladım sonra git gide tuhaf duygularla baş etmeye çalıştım da nafile çoktan adama aşık olmuşum Allah'ın takdiri işte en büyük asklar nefretle başlar 9 sene çıktık onuncu sene evlendik 9 yıllık evliyiz 24 yaşındaydım evlendigimizde

Biz İzmir'de yaşarken benim babaannem ve eşimin anneannesi çok iyi arkadaş ve komşulardı. Kayınvalidem babannemin elinde büyümüş hatta annemi istemeye giderken bile ordaymış düşünün Sonra tabi taşınmalar oldu şehirler değişti. Kayınvalidem ve annem ara sıra telefonda görüşürlerdi. Bi gün seni oğluma alıcam dedi bana , ben de 'he he' dedim geçiştirdim hahaha
Bodrum da yaşıyolardı, ben de tatil için geldiğim bir dönem 'çaya gelin' teklifini kabul ettim gittim. Eşimin küçüklüğünü az çok hatırlıyodum ama yetişkin halimizle tanışıklığımız yoktu.
Velhasıl kelam bir gün dışarı başbaşa çıkmamızla olan oldu ve 1 yıl içerisinde İstanbul'dan Bodrum'a gelin geldim

Ayyy çok hoş. Ne de güzel anlatmışsın. Yalnız 48 numara ayak gerçekmi

Yaa yerim masallah renkli ultrason ne kadar güzel gözüküyo

48 numara ayak ve o biseyler yapalim teklifi hic unutulmaz sanırım

bir civciv annesi
Ben de anlatayım
Hayatımda hiç bir zaman sosyal medyadan tanımadığım bir erkeği eklememiştim bir gün gezinirken karşıma çıktı profili

tabi o zaman herkese açıktı ve tüm fotoğraflarını gördüm günler geçti bir kaç kez daha baktım
Aynı şehirde yaşıyoruz zaten
aşırı derecede hoşlanmaya başladığımı farkettim
Yani ilk kez bir insanı tanımayı bu kadar çok istedim bir yaramazlık yaptım ve ekledim

o da hemen geri takip yaptı bir kaç kez hikayelerime yanıt verdi fotoğraflarımı beğendi falan
Geceleri muhabbet et uzun uzun buluştuk görüştük ve başladık işte

Böylece başladı aşkımız
Hala alay eder benle ilk sen benim peşimden koştun diye
Koştuysam koştum aslanım ne yapayım çok yakışıklıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…