2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
istersen emin olmak için bir sonraki kontrolünü bekle canım benim. kesinlik kazanır hem hem de 16. haftanı da geçmiş olursun
Bir sonraki kontrole de 1 ay sonrasına çağırdı, artık mecbur bekleyeceğim. Duygu karmaşası yaşıyorum resmen
12 hafta zaten çok erkendi bence bu doğrudur erkektir bebek ama yinede acele etme doğuma çok var bir sonraki randevuda tekrar sorar alırsın birseyler
ben zaten çok şaşırmıştım o kadar erken bi tahmin yapmasına, keşke erkenden söylemeseydi diyorum alıştırmıştım kendimi kız bebeğe, şimdi şoklardayım

Arkadaşlar buarada 12. Haftadan sonra doktorlar folik asiti bıraktorıp decavite falan veriyorlar. Benim doktorum folic asite devam etmemi söyledi. Ben de 12. Haftada folik asit bırakılmıyor muydı diye sordum. Dur ben sana o zaman bir de kalsiyum vereyim dedi. Genelde böyle yapıyor ve bende bir güvensizlik oluşuyor. İster istemez sorgulamaya başlıyorum. Aranızda 3. Aydan sonra bunu kullanmaya başlayan var mı?

Eklentiler

• IMG_20200314_180937.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 19
Nubu yarım görünüyor sanki erkek gibi

Bizimki görücü usulü oldu kayınvalidemin bir akrabası bizimde üst komşumuz oluyor biz o gün komşumuzdaydık tesadüfen kayınvalidem de oraya geldi beni görmüş beğenmiş eşime anlatmış beni sonra o üst komşumuza sormuşlar kim falan konuştuğu var mı diye sonrada kayınvalidem bize geldi ben seni beğendim sende Bi oğlumu gör beğenirsen biz olmasını isteriz diye sonra eşimle görüştüm biraz konuştuk ve 7 8 ay içinde de evlendik

AA öyle mi ne tesadüf süt konusunda ben de öyleyim. Zorla içiyorum resmen. Ama minikler için değer
Yakında her şey daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…