2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım sağlıklı olsun paşalarımız yeterki ❤ çoğunluk erkek olduk bi an kız demistim.ama uzun.sure kendini göstermeyince.
Ben de kendiminkini erkek hissediyorum. Bakalım ne çıkacak 4 nisanda sağlıklı olsun da hiç farketmez dediğin gibi cinsiyetleri

Aaa nasıl değişik olmuş canım ne desem bilemedim

MaşAllah ne güzel sonuçlarla ve fotoğraflar ile gelmişsin. Çok sevindim cinsiyet konusunda hiç anlamıyorum maalesef

Ayy bende anlatiim tanışmamızı Bende eşimde jeoloji mühendisi farklı okullar, üniversiteyi ankarada okuyoruz ailelerimizde ankarada bir gün sondaj için araziye gittim hoca bir seyler anlatırken kafamı bir kaldırdım göz göze geldik ama böyle saniyelik dünya durdu sanki gün boyu kacamak kacamak bakıştık ama ben hayatta gidip konusmam öyle, o da benim arkadaslarımdan birini sevgilim zannetmiş ondan gelmemiş. Neyse öyle geçti o gün ama kac gün boyunca başka bir şey düşünemiyorum falan bir gün amcamlara giderken aynı binadan çıktı aynı apartmanda onunda annanesigil oturuyormuş sonra selamlaştık falan derken faceten ekledik akşam öyle başladı sonra isteme zamanı ortaya cıktı ki babalarımız cocukken komsularmış falan 2009 da tanıştık hala asıgız valla görünce heyecanlanırım 4 yaşında bir oğlumuz var ikinci hamilelik bu

Ben de anlatayım tanışmamızı
Eşimle aynı mahallede oturuyorduk. Küçükken birbirimizin evine çok giderdik oyun oynardık falan. Sonra ortaokul zamanında ablası babamın amca oğlusuyla evlenince ablasının soyadı bizimle aynı oldu gelin aldık yani sonra yıllar sonra internetten ekledi beni. Sohbet falan derken bi anda sevgili olurken buldum kendimi ailelere söyledik. Herkes çok sevindi. Sevgili olduktan 10 ay sonra nişanlandık. 8 ay sonra da evlendik bu ağustosta. Daha yeni evli sayılırım o yüzden eşimin işi sebebiyle de Afyon'dan Şanlıurfa'ya geldik. Burda yalnızım ve burda sizinle olmak çok iyi geliyor. Bu vesileyle iyi ki varsınız kızlar ayy duygulandım yine

madem nefret ediyodun mektubunu niye okuyodun. hadi okuyodun niye çöpe atıyodun

demek ki alnına ne yazıldıysa o oluyor

Canım devlet hastanesinde mi söylediller kız olduğunu? Devlet hastanelerinde ultrasonlar iyi olmuyor o yüzden sordum

Yaa ne güzel aslında aileler tanısıkmış sevindiklerine göre de uygun görmüşler hepimizin mutluluğu daim olsun insallah

koştuysan fena mı hayırlı işe vesile oldun işte

demek ki kalpleriniz ısınmış birbirine

ayyyy bayılırım böyle hikayelere tam tesadüfler zinciri olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…