2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bi anda cereyan etti anlamadın ne olduğunu yani hiç belli olmaz bir gün bizim de yolumuz oraya düşer belki

Yaa ne güzel aslında aileler tanısıkmış sevindiklerine göre de uygun görmüşler hepimizin mutluluğu daim olsun insallah
Evet köyümüz de aynı hatta. Annemlerin evinde çok eskiden bir fotoğraf var. İlkokul giderken. Annem babam ve kayınvalidem aynı sınıftaymış hatta öyle tesadüfler silsilesi bizim ki
Rabbim mutluluklarımızı daim eylesin inşallah

bi anda cereyan etti anlamadın ne olduğunu yani hiç belli olmaz bir gün bizim de yolumuz oraya düşer belki
Biraz daldan dala atlamışım ondan normal
Yolunuz düşerse beklerim

Kızlar bu arada sizlere birşey sormak istiyorum mesela ben şimdi 14+4 deyim burada 15. Hafta diye gösteriyor ama mesela happy mom da öyle birşeyden bahsedilmiyor yani 14. Haftam mı 15. Haftam mı nasıl oluyor

Ben de kendiminkini erkek hissediyorum. Bakalım ne çıkacak 4 nisanda sağlıklı olsun da hiç farketmez dediğin gibi cinsiyetleri
kesinlikle kuzum benim bende hep erkek hissettim ruyamdada hep kız gördüm. Gönlümde kız vardı ama erkekte olsa üzülmem demistim

kesinlikle kuzum benim bende hep erkek hissettim ruyamdada hep kız gördüm. Gönlümde kız vardı ama erkekte olsa üzülmem demistim
Benim de gönlümde kız var ama erkek olursa da üzülmem canım. Rabbim sağlık sıhhat versin yeter. Merak ediyor insan bekleye bekleye

Kızlar bu arada sizlere birşey sormak istiyorum mesela ben şimdi 14+4 deyim burada 15. Hafta diye gösteriyor ama mesela happy mom da öyle birşeyden bahsedilmiyor yani 14. Haftam mı 15. Haftam mı nasıl oluyor
Doktor Banu çiftçinin hamilelik uygulamasını tavsiye ederim çok güzel Günler haftalar tam yazıyor ekranda

O kadar sinirim bozuk ki belim karnım kasıklarım her yerim sancıdan mahvoldu yazıklar olsun bunları yaşatanlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…