2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ne oldu canım anlatmak istersen buradayız neden bu kadar kötü etkiledi ki seni ,?
Sadece Sağlık Bakanlığı hamilelerin idari izinlerini iptal etti bizim hamileliğimiz hamilelik değil sanki virüsün en çok olabileceği yere kurbanlık koyun gibi atıyorlar bizi. Diğerlerine izin var sağlık çalışanı gebeye yok üstelik kendi iznimizi kullanma hakkımız bile yok sanki bağışıklığımız çok yerindeymiş gibi ,ya bulantıdan yemek yemeyi geç su bile içemiyoruz

yaaa öylemi dün gebelere izin var die duyduğumda çok sevinmiştim adınıza bilmiyordum iptal edildiğini gebeler kat be kat hasas iken böyle düşüncesiz davranışlara deliriyorum haklısın ya sinirlenip üzülmekte ama elden bişe gelmiyor tekrar konuşmayı denesen belki bişekilde izin verirler . Sen dikat etmeye çalış maskesiz dışarı çıkma hijyenine de aşırı özen göstermeye bakmalısın minnoş oğluna dikat etmelisin üzülme hiseder o minnoş bak o kadar kötü etkilemişsin ki üstüne ağırlarım başlamış stres yapma lütfen

Merhaba kızlar ben gebelikten önce rahimde şekil bozukluğundan ameliyat olmuştum şimdi 13+2 hamileyim doktorum 15. Haftada Rahime dikiş atmamız lazım erken doğum riskin var dedi böyle birşey başına gelen veya bilen var mı

Dikkat ediyorum maske taksakta faydası yok ki damlacık yoluyla bulaşıyor canım en riskli yerde en risk altında olan grup olarak çalışmaya devam bir de haberlerde Londra’da yeni doğum yapmış annenin hem kendisi hem bebekte virüs pozitif çıkmış annemin durumu ağırbaşka bir yerde 3 yaşında bebek ölmüş bunları görerek nasıl sakin kalabilirim ki nasıl stres yapmayabilirim bilmiyorum sabahtan beri gözümden yaş eksik olmadı.. hepsini Allah a havale ediyorum

vefat eden 3 yaşındaki bebek lösemiymiş aynı zamanda. kronik rahatsızlığı olduğu için vefat etmiş sanırım.

Tam olarak ben varım. Şekil bozukluğundan histereskopi oldum o zaman söylemişti doktor hamile kalırsan dikiş atarız diye. 12+4 teyim. 11+6 da serklaj oldum salı günü. Şimdi dikişlere alışmaya çalışıyorum

İyi de en çok risk altındaki grup sağlık Bakanlığı çalışanları sadece onlar hariç diye değiştirmişler, ya hadi salgın yayılsa ekstra personele ihtiyaç olsa anlarım da şu anda öyle bir durum da yok, üzmeyin kendinizi bebeği düşünün, siz tüm önlemlerinizi alın çalışırken Allah’a emanet

Yok canim bi yanlislik olmasin bu izinler yillik izin vs idari izinlisiniz oyle bi durum yok benim esimde saglik bakanliginda

Yok canim bi yanlislik olmasin bu izinler yillik izin vs idari izinlisiniz oyle bi durum yok benim esimde saglik bakanliginda
Kaldırıldı canım izinler sağlık Bakanlığına özel olarak kaldırıldı. Yayınlanan ilk yazıdan 2-3 saat sonra bu paylaşıldı

Eklentiler

• 7AAD1EF5-1806-44C6-886B-ED7624D80760.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 31
Çalıştığım yerin üst üç katına da virüs için karantina odaları yapıldı sizce yayılmama gibi bir durum var mı?

Kaldırıldı canım izinler sağlık Bakanlığına özel olarak kaldırıldı. Yayınlanan ilk yazıdan 2-3 saat sonra bu paylaşıldı
Canim cok sacma bu senin icin ne yapabiliriz itiraz edilsin sosyal medyada falan kampanya olsun meslektasiz ve riskleri cok iyi biliyorum bu halinle gitmen hic dogru degil bence aile ve sosyal politikalar bakani aciklama yapmisti ilk ona etiket yapılabilir sosyal medyadan

Ben yaptım cimer e de yazdım ama bir sonuç alınacağını sanmıyorum sağlık çalışanı her zaman mağdur edilmeye mecbur olmuştur özel durumun olsa bile bu değişmiyor görüyoruz işte

Bu arada ben meb de hemsireyim o yuzden izinliyim saglik bakanliginda degilim orda olsam ayni durum bende de olacakti
Senin adına sevindim canım ben ve benim gibiler ise virüslü gelen hastalarla bu bağışıklık sistemimizle içimizdeki canla birlikte daha çok yakın olacağız ve eğer virüs hamileye bulaşırsa zaten hamilelikte normal ilaç kullanımı bile kısıtlı iken ne yapılacak ne ilaç verilecek hiç bilmiyorum ki bu virüsün bir tedavisi bile yokken

Bugün dünden bir tık daha iyiydim biraz yiyebildim ve kusmamak için sabredebildim o yüzden almadım canım. Ama kesinlikle eczaneden alıcam çantamda bulunsun. İnşallah yine okadar kötü olmamda

dikiş yaşamadm sukur ama riskim vardi rahim uzunluk ölçüldü mü kaçtı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…