2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Şekil bozukluğu nasıl anlaşılıyor iliskide falan sıkıntınız varmydi

Rahim agzi yetmezliğinde yapilan bi islem dikis bildigimiz dikis gibi degil lastik gibi birsey takiyorlar rahim agzina canim korkma Allahin izni ile birsey olmaz bu sekilde saglikli miadinda dogum yapan cok kisi var

Ben yaptım cimer e de yazdım ama bir sonuç alınacağını sanmıyorum sağlık çalışanı her zaman mağdur edilmeye mecbur olmuştur özel durumun olsa bile bu değişmiyor görüyoruz işte
Kotu dusunme canim insallah guzel donusler alirsin sen sakin kalmaya calis bebegin suanki stresini hissediyor onunla konus rahatlamaya calis

Kesinlikle kuzum ne zaman senin randevun
4 Nisan benim canım. Zaman geçmiyor resmen. O zaman 16+4 olacağım. İnşallah öğrenirim cinsiyeti
Bugün dünden bir tık daha iyiydim biraz yiyebildim ve kusmamak için sabredebildim o yüzden almadım canım. Ama kesinlikle eczaneden alıcam çantamda bulunsun. İnşallah yine okadar kötü olmamda
Kesinlikle bulunsun. Benim hâlâ var. Ertesi gün dışarı falan çıkacaksam içiyorum midem kötü olmasın diye. O yüzden bulunsun sende de canım

Haklısın canim eşim de acilde calisiyor her nöbetinde yuregim agzimda insallah cozume kavusur da gitmezsiniz siz de

Kotu dusunme canim insallah guzel donusler alirsin sen sakin kalmaya calis bebegin suanki stresini hissediyor onunla konus rahatlamaya calis
Olmuyor sürekli ağlıyorum sabahtan beri gözümde yaş eksik olmadıbiliyorum bu çözüm getirmeyecek biliyorum bana ve miniğime zararı var ama elimde değil durmuyor durduramıyorum bu haksızlığa çok canım sıkılıyor

anliyorum canım cok haklısın elinden geldigince bu surecte dikkat etmeye calis

Bugün dünden bir tık daha iyiydim biraz yiyebildim ve kusmamak için sabredebildim o yüzden almadım canım. Ama kesinlikle eczaneden alıcam çantamda bulunsun. İnşallah yine okadar kötü olmamda
Ben bir gün kullanmadım perişan oldum bulantıyı bitirmiyor ama kusmayı engelliyor canım al iç bende bir aydır kullanıyorum bitmişti iki gün önce bugün aldım tekrar 56 liraydi galiba

Çok saçma bir karar sanki sağlık çalışanlarının %90 hamile sanki personel yetersizliği var da böyle bir karar alınmış. Kuzum elinden geldiği kadar dikkat etmeye çalış. Bebeğinde sende allaha emanetsiniz. çok üzüldüm bu duruma. Ama annesi sen bebeğin için kendini çok üzme lütfen.

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağ Salim Bebişlerimize kavuşuruz işlemden sonra hastane de ne kadar kaldın birde günlük yaşama normal devam ediyor musun yoksa yatmak mi gerekiyormuş

Rahim uzunluğu ölçülmedi zaten şu an düşük tehlikemde yok ama doktor tedbir amaçlı dikiş atacak çocuk büyüdükçe erken doğum riski olabilirmiş

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağ Salim Bebişlerimize kavuşuruz işlemden sonra hastane de ne kadar kaldın birde günlük yaşama normal devam ediyor musun yoksa yatmak mi gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…