2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Şekil bozukluğu nasıl anlaşılıyor iliskide falan sıkıntınız varmydi
Rahim filmi dışında anlaşılmıyor. İki kaybım oldu ve hamile kalmakta zorlandım 5 yıl yani bekledik. Tüp bebek için yeni bir doktora gitmiştik. Allah bin kere razı olsun ondan. Paranızı dökmeyin tüp bebek için sizdeki sıkıntı şekil bozukluğu dedi. Ben inat ettim olsun tüp bebek yapalım diye. Doktor da inat etti ve beni şekil düzelince doğal yollarla 3 ay içinde hamile kalacağıma ikna etti. Dediği gibi de oldu şükür

Çok geçmiş olsun canım inşallah sağ Salim Bebişlerimize kavuşuruz işlemden sonra hastane de ne kadar kaldın birde günlük yaşama normal devam ediyor musun yoksa yatmak mi gerekiyormuş
Salı günü 11 de serklaj oldum. Ameliyathaneye girişim narkoz işlem ve çıkışım 15 dk sürdü. Saat 2 buçukta da taburcu oldum. 2 gün kanamam oldu ve hep yattım. 3. Gün den itibaren yavaş yavaş kalkmalarım başladı. Dikiş bazen geriliyor. Alt kasığımda böyle etimi pense ile çekiyorlarmış gibi hissediyorum.gaz sancılarını daha fazla hissediyorum. Kabız olmamam gerekiyor falan filan ama ortalama 3-4 güne normal hayata döndüm.

Benim ablama her iki çocuğunda da hamileliğinde dikiş atıldı .
çam sonrasında sürekli istirahat etmesi gerekiyor denildi ve rapor alıyordu sürekli çalışmıyordu yani mecburen
Sürekli ayakta kalırsa bebeğin ağırlaşması ile dikişler açılabilirmiş Allah muhafaza bu yüzden hep istirahat ederdi
Haftada bir progestan iğne yapardı
Size de bunlar söylendi mi bilmiyorum ama haberiniz olsun ❣
G Guullddeenn

Günaydın kızlarr cinsiyet öğrenenleri çok tebrik ederim benim minnakım göstermedi daha, inşallah 3 nisanda öğreniriz Allahın izniyle
Bende 3 gündür bacak krampları var gece ağlayarak uyanıyorum yıllar önce de olmuştu magnezyum eksikliğinden oluyor eczacıya sordum kesinlikle doktoruna söylemelisin dedi aile hekimine gidicem yarın minnoşum iyi olsun da yeter ki

Bu kilo vermeler ve iştahsızlık ne olacak böyle, 2 kilo daha vermişim

Progestan kullanıyorum. Şimdilik 2 haftalık rapor verdi doktorum ama rutin hayatına devam edebilirsin dedi bu yazdıklarınızı söylemedi açıkçası.hatta ki gebeliği bu yaşadıklarınızı hastalık olarak görmeyin tadını çıkartın dedi. Annem ebe. Yanımda o var bana o bakıyor. O da yerimden kaldırmıyor. Sağlığı ile gelsin bebekler

Verdiğin Bilgiler için çok teşekkürler canım

Evet o haberi görmüştüm malesef Sen ve bebeğim Allah’a emanet olun inşşalah Allah’ın izniyle bişe olmaz inşşalah bişe soracam rapor alma şansın yok mu ?

P Papatyaa90 hamilrlikte indan her şeyden stres olabiliyor. Çok hassas bir dönem. Ben okuldayken çocuklardan bana bir şey bulaşır mı stresini yaşadım hep. Sizin durumunuz daha da başka. Sürekli hastalarla muhatapsınız ve şuan daha da bulaşıcı bir virüs var. Çok üzüldüm sizlere izin verilmemesine. Acaba tv kanallarına yazarak sesinizi duyurmayı da mı bir deneseniz. Umarım kısa zamanda bu durumu çözerler.

Ben dün hastanede yattım kızlar.2 gündür sağ kasığımda kramp vardı.Dün okadar şiddetlendiki hastaneye gittik.Progesteron yapip serum taktılar.Radyoloji uzmanından detaylı ultrason istediler.Kan tahlilleri idrar tahlilleri.Ve çıkan sonuc. Bebek dikey pozisyondan yatay pozisyona geçmiş. Buda benim kaslarımı zorlamış.Cok şükür herşey yolunda cıktı.Ama ben böyle bir acı hayatımda yasamadim

Gözün aydın cnm çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…