2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok çok gecmıs olsun

Yazıyorum canım cimere de yazdık Twitter a da yazdık ama bu mantıksız düşünceyi onlar farkedemiyorlar da böyle saçma bir karar alıyorlar aklım almıyor gerçekten pes...

Gecmis olsun gozunuz aydn

Bence siz yine de ekstra dikkat edin kimi doktor öok rahat olabiliyor sonuçta her hamilenin yaşadığı süreçten farklı bir süreç yaşıyorsunuz e buna rağmen de çok rahat , hiç bir problem yok gibi davranmak anlamsız olur .
Sağlık sıhhatle kucağımıza alalım inşallah

Cok gecmis olsun canim ben gittigimdede bebek dikey pozisyondaydi ama senin hep mi oyle kalmis anlamadim pek

Kızlar ilk hamileliğimde hiç çatlağım olmamıştı. Ama bunda göğüslerim küçük olduğu ve çok büyümediği halde yol yol olmuş. İlk hamileliğimde de çok dikkat etmemiştim. Banyodan banyoya bebek yağı kullanmıştım sadece. Şimdi böyle olunca bir krem alayım diyorum. Lierac markanın hangi kremini kullanıyorsunuz?

Selam canım Allah kolaylık versin. Benim teyzemdede öyleydi dikiş atmışlardı düşük riski azalıyor ama ona güvenipte agır kaldırma dinlen bol bol. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Çok geçmiş olsun, ikinizin de iyi olmasına çok sevindim aman riskli bir durum olmasın da gelmiş geçmiş olsun

Çok çok geçmiş olsun

Benim de karnım değil ama göğüslerim kaşınıyor sürekli. Ben bunu kullanıyorum canım

Eklentiler

• Screenshot_20200315_170058.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 14
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…