2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet öyle söyledi doktor bebek dönmüş bu haftalarda döner zaten biraz sancılı olur dedi
Geçmiş olsun, hastanede yatacak kadar şiddetli olmasa da önceki 2 gün ben de adet sancısı gibi sancılar çektim, bugün geçti çok şükür. Demek bizim minik kız kendine yer yapıyormuş

Çok geçmiş olsun kuzum çok şükür birşey olmadığına sevindim

Çok geçmiş olsun canım. Kendinede bebistede dikkat

Doğal saç boyası önerebilir misiniz ? Kafam bembeyaz. Şöyle dipleri tamamen kapatan, parabensiz, amonyaksız vs

Günaydınnn dünden berii dudaklarımm çatlıorr böylee skntısı olan var mıı yaa
Ben ben kuzucum normalde ki nemli bir bölge olan Mersinde yaşıyorum kışları falanda çatlamazdı ama nedense bugünlerde fena çatlıyor sürekli nemlendirici sürüyorum

Günaydın hanımlar. Çok takip edemiyorum buaralar sizi. Evim de pire sorunu vardı bahçeden dolayı. Evi ilaçlattık. Kv ve annemlere gidip duruyorum. 2 yaşına girecek oğlum var onu memeden kesmeye çalışıyorum felan karmakarışığız buaralar. Üstüne dün akşam oğlum kucağım da uyuyodu merdivenlerden inerken ayağım kaydı ve 5 6 basamak düştüm. Çocuğun üstüne düşmeyeyim diye kendimi geri attım belim kalçam mahfoldu sırtım bile incinmiş. Acile gittik bebek iyi dedi çok şükür. Şimdi tüm sırtım belim kaskatı kesilmiş ağrıyor. Bugün evi temizlicektim ilaçtan. Alışveriş yapacaktım. Herşey üst üste geliyor. Rabbim korusun beterinden cümlemizi. Nolur bi elinizle tutunarak inin merdivenlerden. Çok kötüydü

Ben ben kuzucum normalde ki nemli bir bölge olan Mersinde yaşıyorum kışları falanda çatlamazdı ama nedense bugünlerde fena çatlıyor sürekli nemlendirici sürüyorum
Benmde hiçç olmazdıı biberr sürmüşş gibii yanıo bidee aradaa bende nemlndirici sürüyormm hastaydmm ondan mı acabaa dedimm hamişlktenn anlaşılann

Çokk geçmşş olsunn canmm

MERHABA KIZLAR KORONADAN DOLAYI KAMUDA ÇALIŞAN GEBELERE 12 GÜN İDARİ İZİN VERİLMİŞ.BEN ÖZELDE ÇALŞIYORUM BİZE VERLEN Bİ İZİN YOK.BU DURUMDA NE YAPMALIYIZ SİZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORMUSUNUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…