2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Cok cok geçmiş olsun canım yaa aman dikkat et cok şükür oğlunda bebişinde iyiyimiş

Günaydınnn dünden berii dudaklarımm çatlıorr böylee skntısı olan var mıı yaa
Canım yaa çok gecmiş olsun sanada oğlunada Rabbim beterinden korumuş cok şükür bebekde iyimiş bence annende yat iyileşince yaparsın

Çok.gecmis olsun canım aman dikkat bence boş ver temizliği bir süre daha annelerde kalmaya devam et en azından kendine gelene kdr

Aynen yaa ben malta tarafındayım uğursözene gidiyorum gediz tıpta doğumumuda onda yapmayı düşünüyomnasipse ☺Sen sürekli grand medicalemi gidiyosun?
Uğur sözeni bliyorum yakn arkadaşımda onda doğum yaptı ben grand medicalde nahit ataya gidiyormm canmm ve bana çokk yaknsnn bende doktornn olduğu taraflardayımm

Çok geçmiş olsun cnm allah korumuş bebişinin iyi olmasına çok sevindim

Çok geçmiş olsun, Allah korumuş

Geçmiş olsun, hastanede yatacak kadar şiddetli olmasa da önceki 2 gün ben de adet sancısı gibi sancılar çektim, bugün geçti çok şükür. Demek bizim minik kız kendine yer yapıyormuş
Burda önlem olarak yatırıyorlarmış canım.Yurtdisinda sistem biraz daha farklı. Yoksa serumdan sonra iyiydim ama baya takip ettiler

Çok çok geçmiş olsun kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…