2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy çok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek lazım dediğin gibi

Çokk geçmşş olsunn canmm
Cok cok geçmiş olsun canım yaa aman dikkat et cok şükür oğlunda bebişinde iyiyimiş
Canım yaa çok gecmiş olsun sanada oğlunada Rabbim beterinden korumuş cok şükür bebekde iyimiş bence annende yat iyileşince yaparsın
Çok.gecmis olsun canım aman dikkat bence boş ver temizliği bir süre daha annelerde kalmaya devam et en azından kendine gelene kdr
Çok geçmiş olsun cnm allah korumuş bebişinin iyi olmasına çok sevindim
Çok geçmiş olsun, Allah korumuş
Çok çok geçmiş olsun kuzum ya

Sağolun kızlar Allah razı olsun çok dikkat edin sizde biran da oldu gitti

MERHABA KIZLAR KORONADAN DOLAYI KAMUDA ÇALIŞAN GEBELERE 12 GÜN İDARİ İZİN VERİLMİŞ.BEN ÖZELDE ÇALŞIYORUM BİZE VERLEN Bİ İZİN YOK.BU DURUMDA NE YAPMALIYIZ SİZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORMUSUNUZ
evet ben de özel sektördeyim maalesef çalışmaya devam :/ ama kendimce tedbir aldım tabii ki çok dikkat ediyorum inşallah Allahın izniyle sorunsuz atlatırız bu dönemi

Günaydın kızlar bizde bugün gittik ikili test için kan verdik ense kalınlığı 0.70 çıktı çok şükür ve geçen gittiğimde küçüçüktü şimdi böyle görünce çok garip ve mutlu hissettim birisi usg kağıdı diğeri makinenin fotoğrafını çektim cinsiyet tahmini olan var mı ikra meyraya sordum bakalım siz ne diyeceksiniz

Eklentiler

• Screenshot_20200316-120511_Gallery.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_20200316-104851_Gallery.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 57
Ben ben kuzucum normalde ki nemli bir bölge olan Mersinde yaşıyorum kışları falanda çatlamazdı ama nedense bugünlerde fena çatlıyor sürekli nemlendirici sürüyorum
Yaaa Mersin mi ben oralıyım ama eşim istanbulda çalışıyor istanbulda yaşıyoruz üç yıldır Mersin cennnet gibi ya ismi geçince bile heyecanlanıyorum

MERHABA KIZLAR KORONADAN DOLAYI KAMUDA ÇALIŞAN GEBELERE 12 GÜN İDARİ İZİN VERİLMİŞ.BEN ÖZELDE ÇALŞIYORUM BİZE VERLEN Bİ İZİN YOK.BU DURUMDA NE YAPMALIYIZ SİZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORMUSUNUZ
sağlık bakanlığı sağlık çalışanlarına bu izni durdu canım maaleef bende en yüksek risk altında çalışıyorum

Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına al inşAllah

Sizn için ve özlde çalşann hamilee arkadaşlar içinn çokk kötü bi durmm keşkee kmseyi ayrmadann verselerdi izinlerii
bizim hamileliğimiz hamilelikten sayılmıyor canım en yüksek risk olan yerdeyiz ama çalışmaya devam umarım bir gebenin virüsü kaptığı haberini MAALESEF POZİTİF diyerek açıklamak zorunda kalmaz vicdansızlar

Uğur sözeni bliyorum yakn arkadaşımda onda doğum yaptı ben grand medicalde nahit ataya gidiyormm canmm ve bana çokk yaknsnn bende doktornn olduğu taraflardayımm
Evt nahit atayı biliyom okadar cok kalabalık kifenalık geçirdim ona hirmekten vazgectim

merhaba kızlar bu hafta 2 li testimiz olacak bahçelievler medicanaya gidiyorum nur hanıma, bana başka önerebileceğiniz doktor var mı ? medicana da düzgün korkmazın çok iyi olduğunu söylüyorlar fikri olan var ise benimle paylaşabilir mi?

Gözünaydın cnm
Gözünaydın cnm sevindim cinsiyet içinde erkek gibisanki

çok geçmiş olsun canım bende kucağımda çocukla düşmüştüm çocuğa bisey olmasın diye kendimizi de unutuyoruz gerçekten dikkat etmek lazım

anladım çok sağ ol canım. gitmeden bebek hareketli olsun diye şekerli şeyler tüketmiştim. onunla alakası olabilir mi?
Yok canim onunla alakasi yok bobreklerde emilim sağlanamadığından idrarla atiliyor . Ama bu durum eger yaninda baska bi olgu yoksa gebelerde normal karsilanabiliyormus. Idrar sonucun varsa atsana bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…