2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Randevü alıpp gidnce sornn çıkmıyo canm bizde ilk gittiğimzde randevuszdukk çok beklmştkk çokk gülerr yüzlüü biz sevdkk değiştrmkk istemedkk yoksa ömer dündara gitcektkk
Önemli olan o zaten doktorunla o uyumu o sıcaklıgı yakalamak

MaşAllah canım ne güzel görünüyor. Sağlıcakla kucağına al inşallah

Mrb aranızda yeniyim 13 haftalık hamileyim ikili test yaptırdım bana değerlerim yüksek gibi geldi yaptıran var mı varsa kac cikti öğrenebilir miyim ?

Yapi meselesi canim benim göğüsler de masallah epey büyüktü ama ilk göğsüm catlamaya basladi. Karnimda şükür hic biszy yok

Açıkçası korktum çünkü kanamam oluyordu doktorum genetik bozuklugu olabilir demişti bu kadar yüksek görünce acaba dedim olabilir mi?

Selam kızlar bugün zorunlu kontrolüm vardı. Kanama alanım minicik kalmış. Bebeğim gayet iyi 2-3 geride ama gününü yakalamış nerdeyse. Ben ikili testte kararsızdım, doktorum ortalık bu durumdayken isterseniz yapmayalım 16.haftada 4lü taramanızı yaparız dedi. Mümkün olduğunca hastanelere gelmeyin dedi. Durum gerçekten vahim. Ama buna rağmen bir Allahın kulu ne eldiven ne maske takıyordu hastanede. Aile hekimliğindeki ebe bile annemi görmüş bugün sakın dışarı çıkmasın. Mecbur kalırsa maskesiz asla çıkmasın demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…