2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba,saçında beyaz olanlar nasıl bir seçim buldunuz?kaçıncı haftadan itibaren organik boyayla boyayabiliyoruz?bilen var mı?

nerelisin kuzum hem güzel değil mi keşke bende iş sebebi ile Mersin’e gelsem
Ankaralıyım kuzum çok özlüyorum memleketimi valla zamanında babamlar gelmişler yerleşmişler buraya hepimiz bir şekilde bağlı kaldık, ben sıcağını pek sevmiyorum yazları özellikle

Ankaralıyım kuzum çok özlüyorum memleketimi valla zamanında babamlar gelmişler yerleşmişler buraya hepimiz bir şekilde bağlı kaldık, ben sıcağını pek sevmiyorum yazları özellikle
Yazları malesef İstanbulda yaşadıktan sonra Mersin’in cennet gibi bir yer olduğunu anladım bende çok özlüyorum

Kızlar bugün sağlık ocağına iğneye gittim. İğne yaptıkları oda kücücük. Karşılıklı 2 sedye var. Aradan sadece 1 kişi gecebiliyor. İçeri girdim bir kız vardı serum takılıydı.kız o kadar çok öksürüyorsuki kendi öksürmesine ofluyordu. İğneyi oldum falan. Çıktım. Çıkarken iğne yapan hemşirede de kızdan dolayı bir gerginlik hissettim. Giriş yapan kadına sordum. Yanında ebe hemşire de vardı. Kız çok öksürüyor. Bir sorun yok değil değil mi dedim. Bir yutkundular. Sonra soruma bozuldular gibi bir yüz ifadesi. Öyle bir şey olsa doktor bey burda tutmaz dediler. Bir anlık rahatlayıp eve geldim. Ama kendimi stresten yedim resmen. Nasıl düşünüp de başka odada iğne yapın demedim diye. Kızdan bir hastalık bulaşmışmıdır diye. Çok tedirginim. Kafamdan atamıyorum bir türlü.

Aman canım Allah korusun korkma birşey olmaz inşallah valla insan tedirgin olur o durumlarda ama senin strese girmen doğru değil olan olmuş rahatlamaya çalış birşey olmaz inşallah rabbim korusun seni ve bebisini ama keşke maske falan taksaymissin hastaneye giden herkesin takması lazım bence benimde Perşembe kontrolüm var korkuyorum gitmeye ama mecburen gideceğiz yapacak birşey yok

Evet çok pişmanım. Zaten birşey olduysa olan oldu. Dua ediyorum. 1 haftadır zaten faranjit gibi boğazlarım. Acıyor öksürtüyor aradı. Şimdi stresten bildiğin boğulacak gibi falan oluyorum arada.

Evet çok pişmanım. Zaten birşey olduysa olan oldu. Dua ediyorum. 1 haftadır zaten faranjit gibi boğazlarım. Acıyor öksürtüyor aradı. Şimdi stresten bildiğin boğulacak gibi falan oluyorum arada.
çok geçmiş olsun dikkat et kendine mutlaka tuzlu su ile ara ara gargara yap iyi gelir

Merhaba arkadaşlar bisi sorucaktim sizlere bu 2. Cocugum olacak insallah ama ilkinde ufak anne oldum birde 6 sene gecti aradan hic hatırlamıyorum hcg degeri kac iken ve hafta olarak kac iken kese görünür siz nezaman gördünüz bana bilgi verirmisiniz

2000 3000 civarinda kese gözükür hafta soylemek cok dogru olmaz deger onemli bu konuda hayirli olsun

Merhaba canım hayırlı olsun ben kesemi 3300 gibi Bi değerle gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…