2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Haberleri gördükçe moralim bozuldu ya. Vaka sayısı git gide artıyor. Ama milletimiz hâlâ dışarda geziyor. Ne var sanki evde dursanız.
Ülkece zor dönemlerden geçiyoruz. Rabbim milletimizi belalardan korusun inşallah Tez zamanda kurtulalım bu dertten

Ya sorma 47olmus ama hepsi yurt dışından gelenler inşallah ölüm olmadan atlatır hepsi ve daha da artmaz

Benim degerim 5000 e yakındı 4+4 de kese görünmüştü karından 6+4 de hem bebeğimi gördüm hemde kalp atısını duydum şükürler olsun RabbimeDarısı başına canım

Benim degerim 5000 e yakındı 4+4 de kese görünmüştü karından 6+4 de hem bebeğimi gördüm hemde kalp atısını duydum şükürler olsun RabbimeDarısı başına canım
Ozaman gorme sansim yuksek yarın hayırlısı ile insallah maşallah bebişe darısı bize inşallah Amin kuzum insallah

İnanılır gibi değil gerçekten milletimizin Bi kısmı gerçekten geri kafalı hala ve hala bize bişey olmaz diyorlar okullar tatil oluyor fırsat biliyorlar geziyorlar böyle bişey olamaz herkes tehlikeye giriyor randevum var ve gerçekten randevuma bile korkarak gidicem artık eşleriniz çalışıyor ve mecbur dışarıdalar keşke herkes bizim kadar duyarlı olsa zaten çok fazla büyümiycek en azından diğer ülkelere Bi bakıp ders çıkarsak onlar gibi olmamak için çok üzücü gerçekten

Birşey sorma istiyorum 1.5 aydir hastaneye gitmiyordum malesef sadece haftaya 25 inde boş günu var doktorumun. Hem kontrol için hemnde kan degerlerim cok düştü gitmek zorundayim siz olsaniz ne yaparsiniz.

Ya sorma 47olmus ama hepsi yurt dışından gelenler inşallah ölüm olmadan atlatır hepsi ve daha da artmaz
Evde de vakit geçirilecek bir çok şey var. Zor bir şey istenmiyor ki sadece evde vakit geçir deniliyor ama millet aşırı rahat ya görüyorum da. Rabbim daha beterinden korusun. İyice korkmaya başladım
Bu cahil insanlara da hakkımı helal etmiyorum. Bilerek virüsü gezdiriyorlar..

İtalya işte tamda bu yüzden bu durumda. İnsanlar oleyyy tatil var deyip evlere kapanacağına çoluk çocuk dışarı çıktılar ve sayı hızla arttı ölümler 1500 civarı. Ben isviçrede yaşıyorum burdada devlet tarafından önlem çok geç alındı. Vaka sayısı 2 bini geçince ohal ilan edildi, marketler bomboş insanlar savaşa hazırlanır gibi hücum ettiler ve buda bir risk. Nolursunuz dışarı çıkmamaya çalışın çocuklarınız 1 ay evde oynayıversin. Avm, hastane gibi insanların çok olduğu yerlere girmeyin, ellerinizi sürekli yıkayın dikkat edin. Bizim burda market harici her yer kapatıldı. Dünyanın ikinci sırasındayız hastaneler karantina altına alınanlarla doldu taştı. Türkiyem insanları inşallah bu ciddiyetin farkına varır ölümler olmasın. Sizler iki canlısınız 2 kat dikkat edin nolur kızlar durum çok ciddi. Allah hepimizi korusun

Günaydın kızlar evet zor bi surecteyiz ama benim anlamadığım olay sürekli haberlerde hasta sayısı ve ölenlerin sayısı veriliyor iyilesenlerin sayısı hiç bi haberde verilmiyor sürekli ölenlerden bahsedilince herkesin düşüncesi ölüm oluyor ama bu hastalığı ayakta normal grip gibi geçirenlerde var neden bu durumdan hic bi yerde bahsedilmiyor da sürekli korku saliniyor anlam veremiyorum

Şimdi geldim hastaneden herşey yolunda sıkıntı yok dedi bacak bacak üstüne atmış el sallıyordu cinsiyet yine göremedik anlayacağınız 3 kilo vermişim prilam yazdı
Maşallah canım. Kocaman oldu minik çok nazlı olacak sanırım senin fındık❤❤

Evet canım ne yazık ki... keşke içimize umut ışığı da serpseler biraz... korkuyorum.

Evet canım ne yazık ki... keşke içimize umut ışığı da serpseler biraz... korkuyorum.
Evet malesef sürekli yeni vaka yeni ölümler su kadar yayıldı bu kadar yayıldı diyolar ama bi kerede iyilesenlerden bahsedilmiyor halbuki iyilesenlerin sayısını da verseler belki bu kadar panik ve endişe olmaz halkimizda

Katılıyorum canım. Sen hastaneye bugün mü gideceksin? Ayetel kursi oku da git. Insallah guzel seyler duyarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…