2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kesinlikle öyle malesef

İnşAllah insanımız bu olayın ciddiyetini geç anlamazlar rabbim yardımcımız olsun

Her ihtimale karşı ılık tuzlu su ile agzını gargara yap boğazını nemli tut, yani 1 şişe su al ve yudum yudum iç boğazın nemli kalsın. Ellerini sabunla güzel yıka öyle bir durum varsa dahi yok olur canım çünkü bu virüs bikaç gün ağızda kalıp sonra dağılıyor. Birdaha öyle birşey gördüğünde uzaklaş girme odaya girmek zorunda kalırsanda şal gibi bişi tak ağzını ört. Geçmiş olsun. İnsanlarımız durumun ciddiyetine biran önce farkına varır inşallah.

İnşAllah insanımız bu olayın ciddiyetini geç anlamazlar rabbim yardımcımız olsun

Aminnn canım inşallah. Biz dünyada ikinci sıradayız devletin geç önlem alması yüzünden. Tüm sınır kapıları kapatıldı market harici her yer kapatıldı ohal ilan edildi. Çok dikkat edin inşallah bizim olduğumuz şu berbat duruma siz düşmezsiniz türkiye olarak.

Birşey sorma istiyorum 1.5 aydir hastaneye gitmiyordum malesef sadece haftaya 25 inde boş günu var doktorumun. Hem kontrol için hemnde kan degerlerim cok düştü gitmek zorundayim siz olsaniz ne yaparsiniz.
Doktorun odasına girene kadar kalabalıkta durma kimseyle konuşma tokalaşma aranda 1 metre mesafe olsun. Çıktıktan sonra elini sakın agzına yüzüne özellikle gözüne sürme. Ellerini bol su ve sabunla parmak aralarını falan iyice yıka agzını ılık tuzlu su veya sirke ile ara ara gargara yap. Boğazını 2 hafta boyunca nemli tut yani su iç. Doktora gidrkende bi şal at boynuna ağzını kapatabilmen için maske yoksa.

Arkadaşlar merhaba bebeğimi bir aydan fazladır göremiyorum geçen hafta gidecektim ortalık karışmadan ama doktorum çok yoğun olduğu için bugüne randevu verdiler

bugun gidip bebeğimi bir görüp Progestana devam etmeli miyim diye soracağım
Ve de bacaklarım gece inanılmaz ağrıyor ve tikim var gibi çekiliyor sürekli Bunun için ilaç isteyeceğim

içim çok tedirgin gitmesem mi diye ama mecbur
bu son gidişiM olacak Durumlar düzelene kadar bir daha asla dışarı çıkmayacağım

Kızlar benim de Perşembe günü kontrolum bir aydır gitmedim bende, mecbur gitmek zorundayız bizler ama önlem alarak münkün olduğunca hic bir yere dokunmayın herkesle aranıza mesafe koyun yanyana oturmayın yanınızda dejenfektan varsa el yıkayamıyorsanız elinizi güzelce temizleyin ben öyle yapıcam yani çünkü hadi bu ay gitmedik kontrole öbür ay her şey geçmiş olmayacak kaç ay gitmeyebiliriz ki kontole

Kızlar selam, özel sektörde çalışıp işe gitmek zorunda olan var mı aranızda? Resmen panikten çıldıracağım , ama işe gelmekte zorundayım, devlet memurlarına tatil oldu ama biz işveren inisiyatifini beklemek zorunda bırakılıyoruz ne yazık ki. Aşırı üzülüyorum..

Günaydın kızlar bugün kelebeğim 13+0 oldu cinsiyete ne zaman gideyim özele gidicem en azından bir tahmin yaparmı sizce ne zaman belli olur çok merak ediyorum cunku :/

Günaydın kızlar bugün kelebeğim 13+0 oldu cinsiyete ne zaman gideyim özele gidicem en azından bir tahmin yaparmı sizce ne zaman belli olur çok merak ediyorum cunku :/
Bence şu siralar bekleyin derim. 13 hafta cinsiyet için erken görünüyor. Net tahmin olacağını sanmam. Zaten hastaneler mikrop yuvası. Ama sizi de anliyorum merak ediyosunuz. Doktor bana kiza benziyor ama emin degilim deyip kestirip atti şu an bebeğime kizim diyemiyorum 20.haftaya kadar herşey netlesiyor

Doktorun tercihine baglı biraz canım benimki mesela ilk görüşmede 16 dan sonra söyliycem dedi hala öğrenemedim

Açıkçası bende gitmek istemiyorum ama bana bi tahmin bile yapilmadi ilk cocugum ama yinede merak ediyorum işte

Doktorun tercihine baglı biraz canım benimki mesela ilk görüşmede 16 dan sonra söyliycem dedi hala öğrenemedim ☺
Ben şimdiye kadar devlete gidiyodum ama artık özele gidicem hem doktor dan memnun değilim hemde virüsten korktuğumdan bilemiyorum işte hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…