2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Doktorun çağardıysa git tabi. Eldiven maske vs kullanırsan. Eve döndüğünde de temizlenirsen bir sıkıntı olmaz.

Bende ayni durumday8m.valla haftaya gidecem bende

Evet tuzlunsuyla gargara falan yapıyorum. İğne vurulmasammı diye düşünürken kanama oldu. Hemen gittim. Önemli bir şey olmadığı sürece çıkmamak gerekiyor gercekten.

Kizlaaar merhaba
Prilami bırakan var mı? Ben bugün itibariyle içmedim içmeyeceğim. Bakalım durumlar neyi gösterecek. Kötü olursam alırım ama sanki bulantılarım azaldı gibi hissediyorum.
Benim 1 haftaya yaklasti biraktim cok şükür iyiyim sanirim balayi kısmına geçiş yapiyorum yavas yavas

Kizlaaar merhaba
Prilami bırakan var mı? Ben bugün itibariyle içmedim içmeyeceğim. Bakalım durumlar neyi gösterecek. Kötü olursam alırım ama sanki bulantılarım azaldı gibi hissediyorum.
Ben geçen hafta 1 gün bıraktım çok kötü oldum.Geri başladım.Bu hafta tekrar deneyecegim

Bu bebe hep bağdaş kuruyor göstermiyor arkadaşlar:) sizlerin tahminleri nedir ?
Bana kız gibi geldi maşallah nasıl büyümüş

Kizlaaar merhaba
Ben bırakamıyomhenüz içtiğim halde bugun mide bulantısı cok yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…