2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu bebe hep bağdaş kuruyor göstermiyor arkadaşlar:) sizlerin tahminleri nedir ?
Özlemişim ultroson fotoğraflarını ne güzel oldu maşallah ikisine de cinsiyet konusunda maalesef hiç anlamıyorum.

Kizlaaar merhaba
Prilami bırakan var mı? Ben bugün itibariyle içmedim içmeyeceğim. Bakalım durumlar neyi gösterecek. Kötü olursam alırım ama sanki bulantılarım azaldı gibi hissediyorum.
Benim de bir haftadır yaklaşık bulantılarım azaldı. Koku hassasiyetim devam ediyorum. Günde belki o da kokudan dolayı bir kez çıkartabiliyorum. Ama anladığım kadarıyla bitiş sürecine girdim yavaş yavaş. Yani inşallah biter.

Kızlar yardıma ihtiyacım var kimseye anlatamıyorum lütfen Bi fikir verin bana
Cumartesi günü eşimle alışverişe gittik ben ayakkabı ve ceket almadım diye kavga ettik 4 gündür de konuşmuyoruz yemek yemiyor evde ne yapayım bugün gidip. Konuşsam ki yoksa onu mu beklemeyelim

Ben de ayni durumdayim cok azaldi masallah, demek çoğumuz için gecerli yeter ki süreci olabildiğince kolay yasayalım, allah bebeklerimize sağlık versin

Gidip karşına al konuş canım ya küs kalmayın hatta ciddi ciddi konuş bir daha kusmeyelim de bak biz eşimle anlasma yaptık bugün kavga ettiğimiz meseleyi ertesi güne taşımayacağız konuşacağız hiç birşey olmamış gibi çok şükür yıllardır öyle yapıyoruz sadece arada benim nazlanmalarim oluyor onuda eşim umursamayip yine konuşuyor benimle

Umarım bu cevabıma alınmazsın diğer arkadaşlar da beni linç etmeye kalkışmaz umarım!

Çocuğunuz olacak, yani anne baba olup bir insan yetiştireceksiniz, çocuğun geleceğini nasıl güvenceye alırız, nasıl iyi yetiştiririz diye kafa yormak yerine bir ayakkabı ceket için 4 gün küsüp önce o mu ben mi konuşmalıyız diye kafa mı yoruyorsunuz?

Arkadaşlar ben randevununi
9 ay surecek galiba benim de boyle giderse
Çok mu kusuyorsun canım sen dokuz ay sürmez merak etme herkesin bir olmuyor bende hala kullaniyorum ilacı geçmesini bekliyorum inşallah geçecek umudunu hiç bir zaman kaybetme hep olumlu düşün asla olumsuz kelimeler kullanma bile 12+2gunluk oldum bende ama hala kötüyüm yinede az kaldı diye avutuyorum kendimi çünkü her an bitebilir belki üç gün sonra belki iki hafta sonra Allah bilir artık ama hepimizin ki geçecek insallah

4 gün olmuş sonuçta her kavgada böyle yapıp uzatıyorsa onun gelmesini bekle ama normalde anlayışlı ise gönlünü al kuzum senin ve bebeğinin iyiliği için oda stresten etkileniyor sonuçta

Bulanti hissim 2 gündür yok şükür canım saolasin o yüzden bugün ilacı almayayım dedim Iyi idare ettiğimi düşünüyorum inşallah tekrarlamaz rahat bir nefes alırım 15. haftada

Evet bebek bekliyor olabiliriz ama normal hayatımızda devam ediyor kari koca arasinda tartisma olamazmi sohbet olan evde kavga da olur mecburen önemli olan çok uzatmayıp arayı bulmak hiç birimizin hayatı dört dörtlük değil bende bazen eşimle tartışabiliyorum anne olacağım diye tartismayayimmi yani ?

Bulanti hissim 2 gündür yok şükür canım saolasin o yüzden bugün ilacı almayayım dedim Iyi idare ettiğimi düşünüyorum inşallah tekrarlamaz rahat bir nefes alırım 15. haftada
İnşallah Allah'ım bir daha yaşatmasın hepimizin ki geçer inşallah tez vakitte benim üçüncü gebeliğim diğer ikisindede çok bulantım oldu çok zor bir dönem ama bebiş için değiyor

Keşke öyle olsa

İnsanların ne dertleri varken ayakkabı kıyafet için 4 günlük küslük üzerine fikrimi söyledim, polemiğe girmeyeceğim!

Canim herkes sorunlar yasayabiliyor o konuda üzülme uzaktan basit gozukuyor insanlara ama yasarken oyle olmuyor 4 gun olmus artik konuşmalısınız siz tavir yapmayin o zaten gelecektir size

Anlatabilecek kimsem yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…