2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Vinelac vitmain kullanan varmi kizlar. Ben drdan geldim.hersey yolunda sukur. Sikinti olmadikca gelme evden cikma artik dedi. Son görüşmelerimiz olabilir dedi. Baya uyardi beni. Dikkat edin

Ozel muayaneye giidyorum. 3 kisi vardi gittiğim saatte.
Özel muayenehane olmasına rağmen son görüşmelerimiz, sıkıntı olmadıkça gelme mi dedi yani iki üç ay hiç gitmemeni mi söylüyor?? İnanamıyorum ve çok üzgünüm. Benim de haftaya kontrolüm var, en iyisi gitmeden önce doktoru arayıp sorayım.

Evet canim. Evde kal cikma disari dedi. Kontrollerini yaptirin derim. Sonrasi ne olur bilinmez

Bide onzyd diye bulanti hapim oldu bu haftadan sonra. Gebelerde tavsiye edilmez diye. Kullanan oldumu
Ben başından beri kullanıyorum cnm hem onu hem prilamı bende bi sorun olmadı aksine iyi bile geldi sadece sigorta karsılamadığı icin biraz ücreti yüksek

Bende eşimle tartışıp kavga ederim hatta az önce markette birbirimize girdik ama bizim uzatma huyumuz yok cabuk unutuyoz geçiyo bence eşinle konuş canım inan oda seninle konuşmayı seninle gülmeyi özlemiştir sadece cok kırıldıgı için kendini çekiyodur tahminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…