2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimde randevum varda özelde ama gitmeye korkuyorum.. Senin gözüne dikkatsizlik veya tedbirsizlik gibi birşey takıldı mı gitmemi önerir misin.. En son 9 haftalıkken gitmiştim.. Şimdi 13 haftalık
Benim de cuma günü ben de sizler gibikorkuyorum sonumuz hayrolsun

Kizlaaar merhaba
Prilami bırakan var mı? Ben bugün itibariyle içmedim içmeyeceğim. Bakalım durumlar neyi gösterecek. Kötü olursam alırım ama sanki bulantılarım azaldı gibi hissediyorum.
14+5 olmuştum Pazartesi günü 3 kilo vermişim midem çok bulanıyor istifra ediyorum doktorum iyi birşey değil dedi bence bulantı ilacı içmelisin dedi yeni başladı bende çok kötüyüm başladım ilaca yeni

Benimde randevum varda özelde ama gitmeye korkuyorum.. Senin gözüne dikkatsizlik veya tedbirsizlik gibi birşey takıldı mı gitmemi önerir misin.. En son 9 haftalıkken gitmiştim.. Şimdi 13 haftalık
Valla hic bir tedbir yoktu sadece galos giydim. Sokaklarda kimsede maske yok. Herkes hapsuruyor oksuruyor. Burda kar yagdi baya soguk havada. Herkes hasta. Muayenedede bi dezenfektan bile yoktu ben maskeyle gittim geldim. Gelince butun kiyafetlerimi yikadim.

Ya niye sonradan bu kadar kotu olduk bende ilaca dayandim ama son 1 haftadir cok kotu artik. Ilac istedim

Belki yedigin bisey dokunmuştur canım, kendini dene bakalim normalde bu zamanlarda iyice azalır, ben bugün ilacımı almadım iyi idare ettim. Geçmiş olsun düzelir inşallah.

Slm arkadaslar nasilsiniz bizde bugun bebisimizi gormeye gittik hersey yolunda cok sukur burda cinsiyet gec soyluyolar ultrason cekilirkende bisey anlayadim resimde cok belirgin degil ama cinsiyet tahmininden anlayan var mi
MaşAllah canım cinsiyet konusunda bir şey anlamıyorum maalesef

Slm arkadaslar nasilsiniz bizde bugun bebisimizi gormeye gittik hersey yolunda cok sukur burda cinsiyet gec soyluyolar ultrason cekilirkende bisey anlayadim resimde cok belirgin degil ama cinsiyet tahmininden anlayan var mi
Çok şükür canım sevindim senin adına bence bebişin erkek. :)

Masa
Maşallah

Aynı anda hem meme kanserli anne hem de karaciğer kanserli babaya yetişmeye çalışıp, hamile haliyle haftanın 2 gününü hastanede geçiren birisi olarak ayakkabı çanta için küslüğü ciddiye alıp ah canım çok üzüldüm diyemeyeceğim. Allah dert vermemiş, bunu dert sanıyorsunuz.

Ya güzel diyorsunuz ama herkesin derdi kendine yani Allah sizede sabır versin güç kuvvet versin ama sizin derdiniz bu diye insanların derdini ölçmek büyüklüğünü küçüklüğünü sorgulamak sizede düşmez bizede düşmez bize düşen arkadaşımız fikir istemiş yardım istemiş elimizden geliyorsa yardımcı olmaktır ayrıca bunu bu kadar büyütmenin ortalığı karıştırmanın ne anlamı var böyle bi düşünceniz varsa içinizde kalsaydı yani buraya yazıp da moral bozmanıza gerek yok hepimiz hamileyiz duygularımız tavırlarımız daha da değişebiliyor bu dönemde hassas olabiliyoruz arkadaşımızında hassas dönemine gelmiş demekki böyle bi olay yaşamışlar ama uzatmayın isterseniz

Sabah işe gitti mesaj attım şimdi cevp verdi ama sanmıyorum bende umursamayacagim. Bende uzatmaya hiç sevmem ama uzatıyor kusuyor

Sabah işe gitti mesaj attım şimdi cevp verdi ama sanmıyorum bende umursamayacagim. Bende uzatmaya hiç sevmem ama uzatıyor kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…