2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Sabah işe gitti mesaj attım şimdi cevp verdi ama sanmıyorum bende umursamayacagim. Bende uzatmaya hiç sevmem ama uzatıyor kusuyor
Hanginiz hamilesiniz . Seni neden strese sokuyor . Sıkma canını bunu o düşünsün herşeyi kadın mı düşünecek bende eşime kızarım yeri geldimi derim yani haksız bile olsam hamileyim bazen ne yaptıgımı ben bile anlamıyorum saçma sapan seylere ağlayabiliyorum bu hamileliğin doğasında var durduk yere bağırsamda bi süre idare edeceksin beni diyorum sonuçta kolay günler geçirmiyoruz bizde vucudumuz kimyamız hormonlarımız herşeyimiz değişti. Kaynanam hep der bi adamın eline bi taş ver 9 ay değil 9 saat tutamaz elinde biz 9 ay karnımızda taşıyoruz bebeği.

Merhaba arkadaşlar. Tam böyle bir zamanda hasta oldum gibi. Bogazlarım şişti yutkunamıyorum. Eklemlerimde hafif ağrıyor. İnşallah ateşlenme olmaz. Şimdilik evde tedavi etmeye çalışıyorum kendimi. Aksilik gibi yine peçeteye silince kan gelmeye başladı. İğne vuruşuyprum zaten. Umarım kesilir. Hastaneye gitmek de riskli artık

Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin canım

İzinler geri verildi arkadaşlar bvende üniv hastanesınde calıstıgımdan yökten gelecek olan yazıyı beklıyoruz :)

Anlamıyorum küsmek nedir ben kadın oldugim halde hiç sevmem
Kesinlikle küslüğü hiç sevmem. Bir de hamile olunca insan farklı oluyor. Hislerimiz
Duygularımız tavan resmen. Eşler bu dönemde daha hassas davranmalı. Hele ki karnımız da yavrumuzu taşıyoruz. İnşallah sorununuz hemen düzelir.

Sabah işe gitti mesaj attım şimdi cevp verdi ama sanmıyorum bende umursamayacagim. Bende uzatmaya hiç sevmem ama uzatıyor kusuyor
Anladım cnm erkeklerde bi garip yeminle bazen bizden beter oluyolar anlamıyom onlarındsmı psikolojisi bozuluyo karsılıklı konysmaya calıs eger baktın olmuyo sende ona göre davran cnm
Çok geçmiş oldun cnm elma sirkesi ile gargara yapmayı unutma boğaz ağrısına o iyi geliyo

Merhabalar. Benim panaroma test sonucum da dün çıktı. Doktorum henüz yorumlamadı, umarım her şey yolundadır Merak ettiğim, Tr'de cinsiyet bu testlerle söylemiyor. Özellikle sordum çünkü bütün fetal dna testi yapan firmalara. Siz yurtdışında mı yaşıyorsunuz acaba? Nasıl öğrendiniz cinayeti?

ben 15. haftaya girdim mide bulantısı mide yanması reflü hiçbişey kalmadı arkadaşlar azıcık daha sabredin umarım sizin de 2 haftaya kadar azalır ve biter

Klavye mağduru olarak cinayet yazmışım, kusura bakmayın.

A ankathesimurg .!.

ben 15. haftaya girdim mide bulantısı mide yanması reflü hiçbişey kalmadı arkadaşlar azıcık daha sabredin umarım sizin de 2 haftaya kadar azalır ve biter
Canım dünden beri benimde bulantım azaldı gibi daha rahatım sürekli kusacakmis hissim çok az kaldı ama hala tiksinme koku hassasiyeti su içme problemi devam ediyor senin tam olarak bu durum ne zaman duzeldi

Canım dünden beri benimde bulantım azaldı gibi daha rahatım sürekli kusacakmis hissim çok az kaldı ama hala tiksinme koku hassasiyeti su içme problemi devam ediyor senin tam olarak bu durum ne zaman duzeldi
14. hafta yeni bitti 15 in içindeyiz daha bu hafta bitti son bir hafta azaldı bu hafta tamamen bitti daha rahat yiyip içebiliyorum çok nadir mide bulantısı oluyo

Kızlar benim de ikili testin sonucu çıkmış bugün. Doktoru aradım gayet güzel sonuçlar, merak etme dedi. Şükür
Randevum da bakalım 4 nisanda ama bu gündemden dolayı ne zaman giderim bilmiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…