2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba, bugün ikili test için doktora gittim ama maalesef ense kalınlığımız yüksek çıktı.kan testine göre amniyosentez ya da nifty test yapacaz dedi doktor.moralim çok bozuk bunlae yetmezmiş gibi bi de idrar yolu enfeksiyonu çıktı .ense kalınlığı yüksek çıkan var mı benim gibi?yaşım 38 bu arada.

Kac cikti ense kalinligi canim sakin kalmaya calis

Canım ben 37 yaşındayım, benim doktorum ikili test yapmadı, yaştan dolayı riskli çıkabilir, ikili test sağlıklı sonuç vermez diye amniyosentez yada fetal DNA testi önerdi. Ben direkt test yaptırdım hem önceki hamileliğimde, hem de şimdi. Sonuç iyi çıktı çok şükür. Stres yapıp üzme kendini erkenden, umarım test sonuçların güzel çıkar. İdrar yolu enfeksiyonunun da çözümü var zaten, bir çok hamile geçiriyor.

Süt izninde olan vardır dimi? İdari 12 gündü yaa sizce ne kadar daha uzatılır?
Bende ücretsiz izindeyim ve bu ay sonu bitiyor mecbur başlama yapmam gerek hamile olduğum için endişeliyim o yüzden benimde gözüm kulağım bu izinlerde ya inşallah uzatılır canım

Merhaba Hanımlar. Aranızda serklaj olacak olan, ya da olmuş olan var mı? Kızımda da olmuştum rahimdeki perdeden dolayı, ıkı kez ameliyat oldum bu kez sıkıntı yok ama doktor öneriyor yine. Servikal yetmezlik yok aslında. Hastaneler böyleyken de bilemedim ne yapsam. Ayrıca rahim ağzına atılan o ipin temininde sıkıntı varmış. Piyasada yokmuş. Yakınlarda olan veya olacak olan varsa yazabilir mi?

Ben oldum bugün 8. Günüm dikiş sonrası

Canım belki yanlis olcum olmuştur baska bi doktora daha gorun istersen durumun varsa nifty testini yaptir
Evet kan testimin sonucu çıksın başka bir doktora daha gözükecem umarım yanlış ölçmüştür.Fetal DNA testini de düşünüyorum belki de amniyosentez.moralim bozuk ama beklemekten başka çare yok

Her ikisini de mi yaptırdınız birini mi?Hangisini tavsiye edersiniz? En güzelini sen yapmışsın bence ne güzel için rahat.ben de yaştan dolayı şüphelerim vardı ama bu durum gerçekten moral bozucu.

Her ikisini de mi yaptırdınız birini mi?Hangisini tavsiye edersiniz? En güzelini sen yapmışsın bence ne güzel için rahat.ben de yaştan dolayı şüphelerim vardı ama bu durum gerçekten moral bozucu.
İki hamileliğimde de direkt kan testi yaptırdım sonuç iyi çıkınca amniyosenteze gerek kalmadı
zaten.

Günaydın miniş kelebek anneleri kızlar ben bebeğimi çok özledim ama çok korkuyorum gitmeye napayım bi fikir verin bana
Günaydınn canm benmde 30 martta sağlık ocağı randevüm varr aşı yapcaklarr galibaa ama çok karrszmm gidpp gitmeme knusnda aşıyıda olmkk zorndayızz biran önce norml hayatmza dönsk keşkee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…