2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar hastaneye gitmek konusunda herkesin kafası karışık benim şahsi fikrim gitmeme yönünde çünkü inanım virüs artık her yerden 190 çok ciddi bir sayı hastaneler sağlık ocaklarıda bu virüslerin kesinlikle yuvası hastalığı taşıyıp belirti göstermeyen teşhis edilmeyen insanlar çok belki sağlık çalışanı bile öyle olabilir tedbir için bebekleriniz için gitmemek lazım benide cinsiyet için çağırdı doktorum ama kesinlikle gitmeyi düşünmüyorum hiç bir şey sağlığımızdan önemli değil ne kadar çok özlemiş olsakta bebeklerimizi

Evet çok haklısın ama benim normalde ikili test sonucum için gitmem lazımdı fırsat bulup gidemedim eşimin de işi gereği ve şimdi de bu virüs çıktı benim idrar sonucum da var enfeksiyon için onada bakılmadı sonuçlarıma bakılmadığı içinde endişeliyim gitme konusunda da endişeliyim ama eşim tedbirlerimizi alıp gidelim sonuçlar için diyor bilmiyorum

Günaydınlar;

Her ne kadar eşim hala gazdır o desede ben sanki son 3 gündür minik minik hareketler hissediyorum. Hatta kendisi Tarkan'ın Kuzu Kuzu şarkısıyla pek bir çoşuyor. Galiba müzik zevkimiz hiç benzemiyecek.

Günaydınn canm benmde 30 martta sağlık ocağı randevüm varr aşı yapcaklarr galibaa ama çok karrszmm gidpp gitmeme knusnda aşıyıda olmkk zorndayızz biran önce norml hayatmza dönsk keşkee
26 martta aşım var ama kararsızım ben de gidip gitmemekte. Gitmeden sağlık ocağını bir arayacağım.

Canım doktorunla iletişime geçsene sonuçları sana mail olarak bile atabilir ben doktorumla sürekli whatsap üzerinden iletişim halindeyim hastaneyi arayıp isteyebilirsin sonuçta yapılmış olan testlerin sonuçları

Mrb kizlar bende dun doktora gittim bebişlerin ense kalinligi iyi cikti doktor 2 li test istiyormusun diye ama yaptirmadim zaten ikiz olduklari icin 2 li test yanliş cikabiliyormuş
Zaten ilk başta devlete gittim bana dedi bebegin yeri iyi degil sekli bozuk gibi 2 li test yaptir ama ben ozele gittim hic bi sıkıntilari yokmuş hata biri erkege benziyor dedi diyeri icin tahmin vermedi tabiki saglikli olmalari yetiyo bana boşu boşuna uzuldum okadar
Siz siz olun tek doktorla kalmayin başka doktorlara gidin

Bide devlete gittigimde 5 tup kan alindi benden ve bide idrar testi 12 haftadayim sizden ne kadar kan istediler rutin kan testi dedi butun gebelere yapiyoz dedi

Canım benimki devlet hastanesi ya ondan arasan da bilgi vermezler doktorla birebir zaten iletişime geçemiyorum nasıl olucak bilmiyorum

Bende hissediyorum canım iki gündür ciddi anlamda zaten bugün ultrasonda da aynıydı ayağını diremişti

Daha önce gittiğiniz doktor farklı mı konuşmuştu,dün benim de doktorun ense kalınlığını yüksek ölçtü,burun kemiğini göremedi,ikili test için kan verdim moralim çok bozuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…