2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Daha önce gittiğiniz doktor farklı mı konuşmuştu,dün benim de doktorun ense kalınlığını yüksek ölçtü,burun kemiğini göremedi,ikili test için kan verdim moralim çok bozuk.
Ilk gittigim doktor bebegimin biri iyi olmadigini soyledi benimde icim rahatlamadi ozele gittim ikisininde iyi oldugunu soyledi ense kalinginada bakti iyi dedi 2 li test yaptirmadim ama

Selam kızlar, evdeki karantinamın 12.günündeyim markete bile çıkmıyorum. Özellikle hamileler çok dikkat etsin diyolar. Rabbim yardımcımız olsun. Cinsiyet öğrenen arkadaşlarımı kutlarım, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Ben 2li test bile yaptıramadım ve daha 3.5hafta sonra gideceğim heralde o zaman cinsiyeti de net öğrenirim. Şükür bulantılarım bitti denecek kadar azaldı. Dünden beri midemde ağrımıyor şükür bi mide yanmam var oda arada. Sanırım kolay zamanlara yaklaşıyorum

Bende iptal ettim randevumu gidemedim bebisimi görmeyi çok istiyordum bir iki hafta sonra özele giderim devletlerden daha çok korkuyorum normalde devlete gidiyordum neyse hayırlısı olsun yapacak birşey yok iyi olalım da önemli olan o inşallah tez vakitte ülkemiz huzura kavuşur tüm hastalar şifa bulur.

Hem ikili test sonucumu konustuk 4 lü yaptık birde benim karaciger enzimleri yüksek o yüzden her ay test yapıyoruz gitmişken cinsiyetimiz de kesinleşti bir oğlum vardı bir oğlum daha olacak ☺
Hayırlı olsun canım ne güzel öğrenmişsin sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…