2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ilk gittigim doktor bebegimin biri iyi olmadigini soyledi benimde icim rahatlamadi ozele gittim ikisininde iyi oldugunu soyledi ense kalinginada bakti iyi dedi 2 li test yaptirmadim ama
Ben hep özele gittim ama bi daha ölçtürmeyi düşünüyorum,çıkacak sonuca göre.

Bence de canım benim 4 nisan dı randevum 18 ine erteledim ve sabah en erken randevuyu aldım şimdilik bakalım duruma göre neler olacak

Merhaba kızlar bugün ikili testim vardı ultrosanda herşey iyi dedi dr kan verdim bide kanda neye bakılacak acaba

Merhaba canım bende serklaj olacağım evet dediğin gibi ipte sıkıntı var dedi benim doktorum ama biz bulduk tabi olduğundan daha yüksek fiyata 24 martta gideceğim doktora o gün ameliyat gününü söyleyecek

Peppa diye bir hormon ve hcg ye bakıyorlar kuzum o değerler ve yaşa göre bi risk oranı belirliyorlar
Canim ben dun devlete gittim bana dediler bebegin birinin yeri iyi degil sekli bozuk gibi dediler 2 li test yaptir dedi irda ikili test yapilmiyolarmiş 5 tup kan ve idrar testi istediler yaptim onlari
Başka doktora gittim ozele dediler bebişler iyidir ense kalinligi iyi falan hersey yolunda dediler 2 li test sadece bebeginde sakatlak vsrmi yokmu diye istediler ben tereduteyim sence yapmalimiyim

Kuzum özeldeki doktor iki bebişinde ensesini ölçmüştür eğer bi sıkıntı yok dediyse yoktur bence, özelde kanda verdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…