2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kuzummm çok ama Çok sevindim ❤
Kuzummm valla bende çok sevindim öyle rahatlamışım ki akşam prilamı içmeden uyuyakalmışım günler sonra rahatça uyumuşum ama şimdide midem kötü kustum iki kere hala geçmemiş benim bulantılar

benimde geçmedi kuzum ama teke düşürdüm ilacı sende iç napalım birdaha bırakmaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum 10 gün önce denedim perişan oldum

hmmm kabakulak kızamık onlara bakacaklardır idrarda da ferritin vs.
benden de ikili testle birlikte aldılar kuzum ama işte ikili test yapmayacaklarsa neden aldılar garip
Diger arkadaslardan da istemişler 5 tup kan ve idrar
Bide bnmki ikiz ya 2 li test yanliş cikiyormuş diye biliyom

Canım benimki devlet hastanesi ya ondan arasan da bilgi vermezler doktorla birebir zaten iletişime geçemiyorum nasıl olucak bilmiyorum
Öyleyse sıkıntı canım devlet hastaneleride çok kalabalık oluyo heleki şöyle bir dönemde çok zor işin, doktorunun mail adresi vardır muhakkak imternet üzerinden araştır ve bence maille şansını dene

benimde geçmedi kuzum ama teke düşürdüm ilacı sende iç napalım birdaha bırakmaya cesaret edebilir miyim bilmiyorum 10 gün önce denedim perişan oldum
Ben uzun süredir bir tane içiyorum ve günlerim çok güzel geçiyordu her şeyi yiyorum hatta geçmiştir artık diye düşündüm ama geçmemiş görmüş oldum

Anladımm canmm başlama tarhmzz hakknda blgi alamamştmda persnldeki arkdaşla iznlymşş blende yokk ozmn bz 30 martta başlycazz
Evet başka düzenleme gelmezse mecbur başlayacağız canım ah keşke ilacı aşısı bişeyi bulunsa da ben razıyım yarın bile başlamaya

Diger arkadaslardan da istemişler 5 tup kan ve idrar
Bide bnmki ikiz ya 2 li test yanliş cikiyormuş diye biliyom
kuzum benden de aldılar özelde yaptırdım ben ikili testle birlikte diğer değerlerine de bakalım dediler
aslında bi bakıma iyi olmuş ben paraödedim sen devlette yaptırmış oldun
ama özelin senden ense kalınlığını ölçtüğü gün kan alması gerekiyordu 2li test için
peppa ve hcg değerlerine bakılması gerekiyordu

Çok geçmiş olsun. Tam zamanında olmuşsun ne güzel. Yarın kontrol var endişeleniyorum. Servikal yetmezlik yok aslında ama önlem için gerekli dedi doktor. Hangi ildesin acaba?
Ordudayım fakat benim doktorum samsunda. Şimdilik hiç bir sıkıntı yaşamıyorum benimde kontrolüm cumartesi günü. Bir problem yoktu aslında Eylül ayında histereskopi yapıldı. Ameliyat sonrası doktorum demişti. Bu ameliyatta rahim kasların zayıflayıp rahim girişin genişledi hamilelik durumunda dikiş atarız diye. 3 ay sonra da hamile kaldım zaten şükür. Sen hangi ildesin ?

Canm haftaya gideceğimm ozmn 17 haftada olacağımm gitmsmm mi diyordm malmm durmlardann ama mecburr gitmm gerkk kornpp gideceğimm artkk ne aşısı olduğunu blmyorm ama hamileyken belli aralklarda olucağızz onu blyormm
Anladım canım malesef hastaneye gitmek istemiyoruz Ama malesef gitmek zorunda kaldığımız için daha dikatli olalım Allah’a emanetiz canım bana 22. Haftada yapılacağını söylemişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…