- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.301
Merhaba. Samsunda hangi doktora gidiyorsunuz?Ordudayım fakat benim doktorum samsunda. Şimdilik hiç bir sıkıntı yaşamıyorum benimde kontrolüm cumartesi günü. Bir problem yoktu aslında Eylül ayında histereskopi yapıldı. Ameliyat sonrası doktorum demişti. Bu ameliyatta rahim kasların zayıflayıp rahim girişin genişledi hamilelik durumunda dikiş atarız diye. 3 ay sonra da hamile kaldım zaten şükür. Sen hangi ildesin ?
Ya 1 ay diyorlar da ben e nabızdan bakmıştım ve çıktığını görmüştüm sonrada 1 ayı beklemeden gitmiştim ama bu olayın üstünden hemen hemen 1 buçuk ay falan geçti yaniBana bi ay sonra gel dedi
Labarovutara gityimde hemsire bana dedi oyle biseymi var gel sonuclarina bak sadece bi tanesi 1 ayda cikiyormuş
Sen baktinmi sonuclara
Çok teşekkür ederim canım onu Bi deneyimÖyleyse sıkıntı canım devlet hastaneleride çok kalabalık oluyo heleki şöyle bir dönemde çok zor işin, doktorunun mail adresi vardır muhakkak imternet üzerinden araştır ve bence maille şansını dene
Büşracım benim sonuçlar çıkmış galiba atıyorum bakarmışımPeppa diye bir hormon ve hcg ye bakıyorlar kuzum o değerler ve yaşa göre bi risk oranı belirliyorlar
Kuzucum bu peppa değerini doktor yorumlasa daha iyi ya ben pek bilmiyorum bi internetten referans değeri bulmuştum ama oda çok kafa karıştırıcı bide herkesin değerinin birimi değişik oluyor doktora ne zaman gideceksinBüşracım benim sonuçlar çıkmış galiba atıyorum bakarmışım
dün Bakırköy devlet hastanesindeydim. ikili testimi yaptırıp muayenemi oldum,iğnelerimi yazdırdım.kanımı verdim ve çıktım. herhangi bir kalabalık yada tedbirsiz bir halde değil. içiniz rahat gidip dr ile görüşebilirsiniz. tedbir maskeli eldivenli hızlı bir şekilde. aşırı yoğunluk olmadığı için 11.50 olan randevuma 09.30da girdim. geçmiş olsunCanım benimki devlet hastanesi ya ondan arasan da bilgi vermezler doktorla birebir zaten iletişime geçemiyorum nasıl olucak bilmiyorum
nazli ikiye ayırıyorlar sanki belimi. ayağa kalktığımda bazen adım atarken geri çekiyorum ayağımı. hepsi gebelikten. geçecek inş.Kızlar 15. haftadayız daha öncede uzun bi süre fıtıkla uğraştım kendimi zorlamadıkca ters bi hareket etmedikçe belim kolay kolay ağrımazdı bana zorluk çektirmezdi ama bu aralar o kadar cok ağrıyor ki oturup kalkmam bile ağrıya sebep oluyor varmı benim gibi olan şimdiden bu kadar ağrıyorsa ilerki haftalarımda napıcam hiç bilmiyorumm
Merhaba. Samsunda hangi doktora gidiyorsunuz?
Ben merkezde değilim ama merkezde bir doktora başlamak istiyordum. Kararsızdım. Virüs durumları da varken başka doktor arayışına girmem ne kadar doğru bilmiyorum.Samsun’a sadece doktor İçin gidiyorum ve kesinlikle doktorumu sonuna kadar öneriyorum. Şafak hatırnaz doktorum. Medicana tüp bebek de. Allah korkusu olan ve gerçekten hastasına yardımcı olmak isteyen birisi benim için. Hakkını asla ödeyemem onum. Gitmiyorsanız doktor tereddütünüz varsa aklınızda olsun derim
VAla ben hemşireyle konuştum bilgilendirdim bana sonucun çıktığına şaşırdıgını anladım ses tonundan bide bana dedikş bunun rapolanıp gelmesi gerekir dra dedi anlamadımKuzucum bu peppa değerini doktor yorumlasa daha iyi ya ben pek bilmiyorum bi internetten referans değeri bulmuştum ama oda çok kafa karıştırıcı bide herkesin değerinin birimi değişik oluyor doktora ne zaman gideceksin
Doktor iki veriyi bi de ense kalınlığını bi programa aktarıp risk hesaplatiyor canim grafikli bisey ondan bahsediyor kadin.VAla ben hemşireyle konuştum bilgilendirdim bana sonucun çıktığına şaşırdıgını anladım ses tonundan bide bana dedikş bunun rapolanıp gelmesi gerekir dra dedi anlamadım
Anladım canım teşekkür ederimmDoktor iki veriyi bi de ense kalınlığını bi programa aktarıp risk hesaplatiyor canim grafikli bisey ondan bahsediyor kadin.
Bende de fıtık var cnm ara ara benimde ağrıyor hatta bacağıma bile vuruyor anca dinlenince geçiyor çok ayakta kalmamak gerekiyor bu durumda allah yardımcımız olsun ben de senin gibi ilerisinden korkuyorumKızlar 15. haftadayız daha öncede uzun bi süre fıtıkla uğraştım kendimi zorlamadıkca ters bi hareket etmedikçe belim kolay kolay ağrımazdı bana zorluk çektirmezdi ama bu aralar o kadar cok ağrıyor ki oturup kalkmam bile ağrıya sebep oluyor varmı benim gibi olan şimdiden bu kadar ağrıyorsa ilerki haftalarımda napıcam hiç bilmiyorumm
Çok teşekkür ederim canım güzel bir örnek oldun gerçektendün Bakırköy devlet hastanesindeydim. ikili testimi yaptırıp muayenemi oldum,iğnelerimi yazdırdım.kanımı verdim ve çıktım. herhangi bir kalabalık yada tedbirsiz bir halde değil. içiniz rahat gidip dr ile görüşebilirsiniz. tedbir maskeli eldivenli hızlı bir şekilde. aşırı yoğunluk olmadığı için 11.50 olan randevuma 09.30da girdim. geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah. Peki merslen mesh mi yoksa proilen mi buldunuz? Doktorum propileni önermiyor da diğerini bulmakta sıkıntı varmış. Son çare propilenle yaparız dediMerhaba canım bende serklaj olacağım evet dediğin gibi ipte sıkıntı var dedi benim doktorum ama biz bulduk tabi olduğundan daha yüksek fiyata 24 martta gideceğim doktora o gün ameliyat gününü söyleyecek
Bu kan sonucu ciktiginda grafik de cikmis oluyor yani sonucun çıkmış doktora gittiginde ya da doktoru aradiginda bilgi alabilirsinVAla ben hemşireyle konuştum bilgilendirdim bana sonucun çıktığına şaşırdıgını anladım ses tonundan bide bana dedikş bunun rapolanıp gelmesi gerekir dra dedi anlamadım
Ben Safranbolu'dayım. Yakın bir ildeysen kalkıp oraya gelelim diyecektim :) sağlıkla al kucağına inşallah. Önlem amaçlı seninki de iyi olmuş bence için rahat eder.. Benm de servikal yetmezlik yok kızımda da perde vardı ne o olur ne olmaz diye attılar. perde ameliyatı oldum, bir yıl sonra hamile kaldım ama doktor yine atalım diyor. Propilen v ar mış piyasada, orjinal ip bulunmuyormuş da onu arıyoruz. Son çare propilenle atarız dedi. Aslında merslen mesh diye bi ipmiş orijinali. Rahim ağzını zedeliyormuş propilenOrdudayım fakat benim doktorum samsunda. Şimdilik hiç bir sıkıntı yaşamıyorum benimde kontrolüm cumartesi günü. Bir problem yoktu aslında Eylül ayında histereskopi yapıldı. Ameliyat sonrası doktorum demişti. Bu ameliyatta rahim kasların zayıflayıp rahim girişin genişledi hamilelik durumunda dikiş atarız diye. 3 ay sonra da hamile kaldım zaten şükür. Sen hangi ildesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?