2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İkiz gebeliklerde ikili testin önerilmesi değişik geldi bana. Çevremde birkaç arkadaşım ikiz doğurdu ve doktorları istemedi bile

İlk gebeliğimde çok çektim belim ikiye ayrılıyor sandım popomun üzerine oturamıyordum. Bebek yukarı çıktıkça bedenin ağırlık merkezi değişirken oluyormuş. Biraz sabır 1-2 hafta sürmüştü ancak. Çok geçmiş olsun

Kızlar şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı ağrı gözlerime kadar vuruyor iki gündür oluyor hiç yaşamamıştım
Benim cumartesi bir başladı dün bitti canım ama ben iş yerimde aşırı el dezenfektanı kullanmaya ve strese bağlamıştım

Kızlar şiddetli baş ağrısı yaşayan var mı ağrı gözlerime kadar vuruyor iki gündür oluyor hiç yaşamamıştım
Canım ben devamlı yasıyorum onu maalesef soguk bir seyler koy alnına gözüne hatta ılık bir dus alıp karanlık bir odada uyursan iyi gelecektir

Fotoğrafını atıyorum canım benim doktorumda sadece bunu istedi diğerleri sıkıntı olabilir dedi senin hangi hastane doktorun kim

Bende de fıtık var cnm ara ara benimde ağrıyor hatta bacağıma bile vuruyor anca dinlenince geçiyor çok ayakta kalmamak gerekiyor bu durumda allah yardımcımız olsun ben de senin gibi ilerisinden korkuyorum

Yaa canım bende çalışıyorum aksi gibi işim masa başında ama hep ayaktayım hep git geller allah yardımcımız olsun her konuda

Bugün 12+5 detaylı ultrasona gittik ve ikili test için.. doktorum ultrasonda her şeyin normal gözüktüğünü söyledi ilkten. Ense kalınlığı da.. hatta oğlum olacağı müjdesini aldım. Oğlum…
ama en son toparlandıktan sonra burun kemiğinin çok kısa oldugunu söyledi. Risk dedi. Down sendromu için. Nbl Sonek 1,04 yazıyor..

Testler önerdi. Amniyosentez, su alma vs… o kadar üzüntülü ve endişeliyim ki ne yapacağımı bilmiyorum

Bu bilgiyi bilmiyordum canım teşekkür ederim yarında doktor kontrolüm var onada biraz bahsedicem yaşadığım durumlardan

Sadece burun kemigi kisa diye hemen amniyosentez onermesi garip geldi acikcasi, belki aileden gelen genetik bir durumdur. Bence başka bir dra danışın derim. Ultrason fotosunu paylaşırsanız kendimizce yorumlayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…