2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kendinizi üzmeyin amniyosentez vs riskli işlemler biraz fetal DNA testi nipt, nifty deniyor ondan yaptırırsınız, sizden kan alıp yurtdışına yolluyorlar, yaptırdı burda birkaç arkadaş ve hep güzel sonuçlar aldılar umarım sizin de güzel gelir

Anladim canim
Saglikla kucagina aldinmi bebegini kacinci haftada dogum yaptin
Ben 29.haftada suyumun gelmesiyle erken doğum yaptım.5 yıl önce. 2 kızım dünyaya geldi.Şükür bi kızım saglıkla buyudu.ama diğer kızım 15 günlükken melek oldu. Hakkımızda hayırlısı buymuş.bakalım inşallah bu doğumum zamanında olur inşallah

Uzuldum canim ama en azindan bi bebişin nasip oldu sana bazilari 2 sinide kaybediyolar
Bende cok korkuyorum daha yolun başindayim allah nasip ederse kucagima alirim ama nasip olmasa ne yapsan boş
Herşeyin hayirlisi neyse o olsun...

Yaa canım bende çalışıyorum aksi gibi işim masa başında ama hep ayaktayım hep git geller allah yardımcımız olsun her konuda
İnşallah cnm ağırlaştıkça ağrı da artacak ne yazık ki dr öyle demişti bana fizik tedavi görürken sormuştum senin biraz daha zor çalıştığın için allah yardımcın olsun ama ben de evde hiç durmuyorum akşam pert oluyorum

Fotoğrafını atıyorum canım benim doktorumda sadece bunu istedi diğerleri sıkıntı olabilir dedi senin hangi hastane doktorun kim Eki Görüntüle 2607064
Evt canım ben de bunu arıyorum. Doktor mutlaka yapalım diyo psikolojik midir bilmiyorum kasıklarım ağrımaya başladı Karabük'te özel bir hastaneye gidiyorum. Kızımdayken Ankara Gazı'de Nuray Bozkurt a gitmiştim serklajı da o yapmıştı. Ama artık Gazide değil. Karabük'te de bulamadık. Nereden buldun biz de orayı arasak sipariş etsek canım? Çok mutlu olurum yardımcı olabilirsen

Kızlar aranızda karnında sertlik hisseden var mı? Arada sırada resmen sertleşiyor karnım normaldir muhtemelen, inşallah yani ama merak ediyor insan noluyor diye
Ben varım çok şükür buyuduklerinin işareti bunlar, ilerleyen haftalarda gobegimiz kasilacak kadar hareketlerini hissedeceğiz tam zamanları artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…