2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu bilgiyi bilmiyordum canım teşekkür ederim yarında doktor kontrolüm var onada biraz bahsedicem yaşadığım durumlardan
Rica ederim canım inşallah hemen geçer. Hamile olduğumuz için ilaç falan kullanamıyoruz Ama bir ihtimal ağrı kesici krem verebilirim kar zararı göz önünde bulunduratak

Kızlar biz bugün 16 haftalık olduk
En son 12. Haftada ikili testte ultrasona girmiştim
Şuan açıkçası doktora gitmekten çekiniyorum sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz

Tabi yardımcı olurum canım ne demek ben İstanbul’da oturuyorum buradan bir medikalden bulduk Kargo ile gönderim yapıyorlar Yalçın medikal diye bir yer 0 (537) 952 35 78 telefon numarası bu inşallah ellerinde kalmıştır alabilirsin

Benim drum özel klinikte olmasına rağmen randevu alamadım bugün açmıyorlar.
Ne olucak bizim bu durumumuz çok karamsarlasmaya başladım.
bilmiyorum hiç ne olacak inan. arkadaşlarımdan biri 32 haftalık hamile ve 2 haftada bir kontrole gidiyordu artık o iptal etti. benim de 1 ay sonraya randevum vardı kesinlikle gitmeyeceğim. mayıs ayında aşım var inşallah o zamana düzeliriz bir nebze.

Benim de nisan başı kontrole gitmem gerekiyordu. Ama hal böyleyken pencereden bakmaya korkar oldum, bir yandan eşim çalışıyor, ne varsa bulaşıyor zaten, inşallah kısa sürede bir nebze rahatlama sağlanır da hepimiz bir nefes alırız

arkadaşlar kalçasında ağrı olan var mı? yaklaşık 2 haftadır sol kalçam ağrıyor, sanki iğne yapılmıştı da birkaç saat uyuşukluk olur ya o şekilde bir ağrı.. tüm gün değil ama ara sıra giriyor.. doktoruma söyledim ancak çok üzerinde durmadı.. gerçi skolyozum da var ondan mı kaynaklı çözemedim.

Benim de sağ kalçada var canım. Dr normal ağrılar olduğunu söyledi sıkıntı yapılacak bir durum olmadığını bebek büyüdüğü için kendine yer yaptigini 5. Aydan sonra magnezyum takviyesi yapacağını söyledi. Yani sıkıntı yapılacak bir durum değil.

yanıtladığın için çok teşekkürler Z Zeusunkiziyim . benim şuan bir tek demir takviyesi var. sonrasını sonra konuşuruz dedi ancak bu aralar tırsmıyor değilim kontrollere.. ama 1 aydır görmüyorum da görmek de istiyorum.. hayırlısı..

Canım bekleyebiliyorsan 2 hafta daha beklemeni tavsiye ederim ne olacağı belli değil. Ama duramiyorsan tüm önlemleri alıp git dr.una Bende 2 hafta beklemeyi düşünüyorum normalde haftaya kontrolüm var ama. Uzatmakta yarar var önemli bi durum olmadığı sürece.

Doktorum normalde hem özel muayehanesi var hem de hastanede çalışıyor. Eşimin de gelmesi için hastaneye gidiyorduk. Aradım muayehaneye çektik ama bu sefer annemle gideceğiz heralde.. Gitmişken de 20.hafta detaylı ultrasonu sormayı planlıyorum normalde hastanede olacaktı ancak erteleyebilir miyiz onu soracağım...hastaneler daha çok korkutuyor beni..

Canım özel ve vakıf hastaneleri pandemi hastanesi oldu sanırım öyle bi haber okudum. Bende özele gidiyorum o yüzden şu an dışarı bile çıkmıyorum. Bu sebeple 2 hafta uzaticam. Ama sen haklisin 1 ay olmuş. Ben geçen hafta gördüm o yüzden bekleyebilirim sanırım.

belki tekme fln hissetsem rahatlayacağım da o da olmayınca göresi geliyor insanın :)
dediğin gibi özeller de pandemi hastanesi oldu, o yüzden o da riskli.. gerçi şu an her yer riskli.. Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…