2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
belki tekme fln hissetsem rahatlayacağım da o da olmayınca göresi geliyor insanın :)
dediğin gibi özeller de pandemi hastanesi oldu, o yüzden o da riskli.. gerçi şu an her yer riskli.. Allah yardımcımız olsun
Amin canım inan bende dört gözle tekme bekliyorum hissetsem içim rahatlasa diye böyle her gün gidip göresin geliyor. Allah sonumuzu hayırlı kılsın vallahi ne yapacağımız belli değil.

Z Zeusunkiziyim sen de hissiyat var mı? çünkü bazı anneler 16da hissediyormuş bazıları 18den sonra.. kendimle aynı dönemde birisini görünce sormak istedim :)
Erkek erken belli eder diyorlar. 2 gun once bi de bu gün sanki hissettim gibi ama ilk bebek olduğu için acemiyim. anlayamiyorum

bir diğer konu da uykumdan çok uyanıyorum.. sizlerde de mevcut mu? Nasıl çözüyorsunuz? Teşekkür ederim şimdiden
hem de ne uyanmak. mesela 11 de uyuyorsam 2 de kalkıyorum ve uykumu almış gibi hissediyorum. sonra tekrar uykuya dalıyorum 5 gibi uyanıyorum vs. çok kaliteli uyuyamıyorum artık yani.

Kızlar biz bugün 16 haftalık olduk
En son 12. Haftada ikili testte ultrasona girmiştim
Şuan açıkçası doktora gitmekten çekiniyorum sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz
Merhaba, ben de aynı durumdayım. Ama özel - devlet farketmiyor şu sn bütün hastaneler yüksek riskli diye gidemiyorum. Folik asit takviyesi de bitti. Bol meyve sebze tüketip biraz daha evde kalmaya karar verdim.

Ben varım.canim hatta bu gün panik oldum baya bi zehir oldu gün bana korkudan.
Benim de olmuştu kızıma hamileyken çok korkmuştum. Karnım taş gibi oluyordu adım atamıyorum. Magnezyummu kalsiyummu tam hatırlayamadım. Eksikliğinde oluyormuş. Çok önemli değil. Doktor bir ilaç veriyor ve hemen geçiyor.

Evet canım 5 aydan.sonra alacakmışım magnezyum ama 5 buçuk ayı bulur dr gidemicem sanırım acil bi durum olmadığı sürece

Evet canım 5 aydan.sonra alacakmışım magnezyum ama 5 buçuk ayı bulur dr gidemicem sanırım acil bi durum olmadığı sürece
Benim rahim sarkmasından solayı arada kanamam oluyor. İğnem olduğu için mecbur gidiyorum aile hekimliğine. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum. Ama o da zor görünüyor. Allahım sağlıkla bu zor günleri atlatalım inşallah.

Insallah canim cok geçmiş olsun önemli bi konu tüm önlemlerini alıp git gitmem gerekiyorsa bile allah yardımcımız olsun insallah

hem de ne uyanmak. mesela 11 de uyuyorsam 2 de kalkıyorum ve uykumu almış gibi hissediyorum. sonra tekrar uykuya dalıyorum 5 gibi uyanıyorum vs. çok kaliteli uyuyamıyorum artık yani.
Vücut kendini bebeğe hazırlıyor annesi o doğunca da sürekli uyanacağımız için şimdiden az ve kesintili uykuya bizi hazırlıyor

Arkadaşlar randevularınızı bir , iki hafta ertelemenin bir anlamı yok, bu hastalık o kadar kusa sürede bitecek gibi görünmüyor Çin bile o kadar katı önlemlere rağmen 4 ayda ancak kontrol altına aldı ki bizde takmayan, sokaklarda gezen, mecbur işe gidenler var. Evde durmaktaki amaç süreci uzatmak, bir anda hasta sayısı artmasın ki yoğun bakımlar dolup taşmasın sağlık imkanları rahat kullanılabilsin, tüm uzmanlar diyor toplumda yayılacak bu enfeksiyonkendi koruyucu önlemlerimizi alıp dışarıda mümkün olduğunca az temasla dr kontrolüme gidicem ben, Allah yardımcımız olsun, moral bozmayalım, kendimizi koruyalım ama ciddiye alalım ve etrafımızın özellikle yaşlıların dikkat etmesini sağlayalım en dikkat etmeyen grup onlar malesef

Çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun. Arayacağım hemen

Ben de sık sık uyanıyorum ve çok rüya görüyorum hatta uyandığımda rüya ile gerçeği bir süre ayırt edemiyorum. Bir günde belki on tane bile rüya görüyorumdur siz düşünün.
Evet o kadar net ki gördüğüm rüyalar gerçek gibi yasiyorum sanki..uyanınca oh rüyaymış diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…