2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar dün son folikasitim bitti. doktorum o bitince vitamine başlayacaksın demişti decavit isminde vitamin vermişti. sormak için doktorumu aradım ama ulaşamadım maalesef. asidi bitip vitamine başlayan var mı?

kızlar dün son folikasitim bitti. doktorum o bitince vitamine başlayacaksın demişti decavit isminde vitamin vermişti. sormak için doktorumu aradım ama ulaşamadım maalesef. asidi bitip vitamine başlayan var mı?
ben kullanıyorum canım Decavit 13 haftada folik asit kesip basladim

Benim folik asit daha 2 3 haftalık var ama ben magnezyuma başladım çünkü geceleri bacak krampları oluştu sağlık ocağına yazdırıp başladım ben de

Benim folik asit daha 2 3 haftalık var ama ben magnezyuma başladım çünkü geceleri bacak krampları oluştu sağlık ocağına yazdırıp başladım ben de
ben de vitamine başlayayım o zaman. magnezyum için bir şey konuşmamıştık henüz doktorumla. planlarımız alt üst oldu resmen

Canım benim de folik Asit biter bitmez vermişti yarın bende başlıyorum ilaca ama kapsüldeki hap o kadar büyük ki mide bulandırıyor ben bakınca bile midem bulanıyor

Canım benim de folik Asit biter bitmez vermişti yarın bende başlıyorum ilaca ama kapsüldeki hap o kadar büyük ki mide bulandırıyor ben bakınca bile midem bulanıyor
ben gözlerimi yumup içicem

bir de burda ya da başka bir forumda okumuştum, gerçi sağlıkçı arkadaşlar daha iyi bilir ama, ortadan ikiye kırılmadan içilmesi gerekiyormuş. kana hızlı karışırmış ve yan etkileri olurmuş aksi taktirde söyleyeyim dedim.

Hayırlı kandiller sana da canim. Dün aksam ictim ben eşim istedi ona eşlik edeyim diye. Bikac tane de zencefil attim içine..noldu ki
Bazı bitki çayları içilmiyor ya ondan sordum canım bizde yaptık şimdi ıhlamur +çubuk tarçın da yine de danışayım dedim

Bende 12 haftadan sonra decavit ve artı ferro diye demi hapı kullanıyorum..dehşet kabızlık yaşıyorum..bi akşam biri bi akşam birini içiyorum kocamanlar bide yutulmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…