2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kilo alimlari nasil gidiyor? Benim 16 haftada 2-2.5 arasi
2 kilo verdim hala almamışım ben 2. hamileligimdede 4 kilo verdim doğuma kadar 5 kilo aldım eski kilomdan +1 kilo daha fazla doguma girdim 5 kiloyu geri verdim bakalim bunda nasil olucam

Yarin 15 haftaya giricez 2 kilo almışım. yiyorum arada kusuyorum mide bulantısı devam..dun akşam ilac ictim bana misin demedi ne zaman gecicek merak ediyorum..

Kızlar karniniz büyüdü mü?
Benim karnim Bayagi çıktı..
Kendimi boyle gorunce bi değişik oluyorum
ben de hala kilo almadım. 12 kg vermişim toplamda. mide bulantım hala devam ediyo bu arada.

karnım da çıktı benim 13. haftadayım bi de. annemin de erken çıkmış

Kızlar karniniz büyüdü mü?
Benim karnim Bayagi çıktı..
Kendimi boyle gorunce bi değişik oluyorum
Of benim de benim de
İnstagram da ay ay hamilelik fotoğraflarını çeken kadınların fotoğraflarına bakıyorum da ben milletin 6 aylık hali gibiyim ya
Nasıl olacak bu karın son ayda bilemiyorum

Benim ellerim çok fena kurudu mahvoldu diyebilirim. Krem sürüyorum bana misin demiyor kasiniyor kizariyor aciyor. Boyle olan var mi? Su da cok iciyorum suyla ilgisi yok sanirsam.

Ben de sık sık uyanıyorum ve çok rüya görüyorum hatta uyandığımda rüya ile gerçeği bir süre ayırt edemiyorum. Bir günde belki on tane bile rüya görüyorumdur siz düşünün.
Çok normal inanın, ben sürekli kabus görürdüm hatta çok ağlayarak uyanmışlığım, günlerce etkisinden kurtulamadığım rüyalarım olmuştu. Uykusuzluğu bazı anne adayları full hamileliği boyunca bile çekebiliyor

kızlar dün son folikasitim bitti. doktorum o bitince vitamine başlayacaksın demişti decavit isminde vitamin vermişti. sormak için doktorumu aradım ama ulaşamadım maalesef. asidi bitip vitamine başlayan var mı?
Bana doktorum 12.haftayı doldurup 13.haftaya başlayınca foliksiti bırakıp vitamine başla diye vitamin yazmıştı. Ben yarın 13.haftama başlayacağım mesela vitamine başlayacağım

Benim ellerim çok fena kurudu mahvoldu diyebilirim. Krem sürüyorum bana misin demiyor kasiniyor kizariyor aciyor. Boyle olan var mi? Su da cok iciyorum suyla ilgisi yok sanirsam.
Bu virüs illeti yüzünden yıkamaktan benimde öyle oldu resmen soyulur gibi pul pul oldu bide

Ben 2 kg almıştım 1 kgsunu vermişim 12 haftayı bitirdik 1 kg ile gidiyoruz bakalım. Ama 3-4 gündür bulantılarım bitti denebilir yiyebilmeye başladım. Ahdım vardı bulantılarım geçince herşeyi yiyeceğim diye :) dün ilkkez tencere yemeği yedim şükürler olsun.
Göbüşten bahsedilmiş bende resmen 6 aylık gibiyim :) 2.gebeliklerde erken çıkarmış göbek ama bu baya baya büyüdü :)))

evet. gebeliğimin 6. haftasından itibaren aşırı bulantı, kusma ve iştahsızlık yaşıyorum. son 1 haftadır bulantılarım azaldı ama gün içinde hâlâ kusuyorum bazen. yemek yapmakta ve yemekte çok zorlanıyorum. inşallah yakında temelli biter

Kızlar bende 3 kilo vermişim inanın hiç beklemiyordum bugün tartılınca şok oldum resmen bulantidan bisey yiyemedim ama bunyem kiloya elverişli diye vermem sanıyodum 56 kilo olmuşum

Birde kızlar bugün hindistan cevizi yağı aldım çatlak oluşumunu engellesin diye siz neler yapıyorsunuz başka

Benim doktor para harcamak istiosan lierac al ama bana kalirsa sadece badem yagi yeterli dedi. Badem yagi okudugum kadariyla tuy arttirabiliyormus.. ama ben garanti olsun diye sabah birini aksam birini suruyorum. Karnima, goguslerime ve ust bacaklarima suruyorum..

Ya kıyamam çok zor geçiyor olsa gerek. Rabbim yardımcın olsun. Doktorun biliyormu bukadar kilo kaybettiğini peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…