2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar karniniz büyüdü mü?
Benim karnim Bayagi çıktı..
Kendimi boyle gorunce bi değişik oluyorum
Evet baya büyüdü. Özellikle bir haftadır baya hissediyorum büyüklüğü. Mide bulantılarım şükür geçtiği için 2.5 kilo da aldım zati. Tırsmıyor değilim. Yürüyüş falan da yapamıyorum virüs yüzünden. Fazla kilo alacağım diye korkuyorum.

Kızlar karniniz büyüdü mü?
Benim karnim Bayagi çıktı..
Kendimi boyle gorunce bi değişik oluyorum
Benim çok belirgin değil ya, yani bir belirginlik var ama 16.haftaya göre az geliyor bana, yarın 17 başlıyor bakalım belki bu haftadan itibaren daha da büyür

Yarin 15 haftaya giricez 2 kilo almışım. yiyorum arada kusuyorum mide bulantısı devam..dun akşam ilac ictim bana misin demedi ne zaman gecicek merak ediyorum..
Ben hala hamilelik öncesi kilolarda dolaşıyorum

Ya kıyamam çok zor geçiyor olsa gerek. Rabbim yardımcın olsun. Doktorun biliyormu bukadar kilo kaybettiğini peki?
evet biliyor. bebekte bir sorun yok çok şükür zaten kendim de kiloluydum fazlalardan veriyorum sanırım. nasipte hamile kaldıktan sonra kilo vermek varmış

evet biliyor. bebekte bir sorun yok çok şükür zaten kendim de kiloluydum fazlalardan veriyorum sanırım. nasipte hamile kaldıktan sonra kilo vermek varmış
Ahahahah sesli güldüm gece gece :) bebiş iyiyse sorun yok fazla kilolardan kurtulmanın tadını çıkartırsın doğumdan sonra

Merhaba, ben de aynı durumdayım. Ama özel - devlet farketmiyor şu sn bütün hastaneler yüksek riskli diye gidemiyorum. Folik asit takviyesi de bitti. Bol meyve sebze tüketip biraz daha evde kalmaya karar verdim.
Kesinlikle aynı fikirdeyim
Ortalık düzelmeden gitmek büyük risk gibi duruyor
Aksi bir durum olsa kendini gösterir belli eder diye düşünüyorum

Kız benim daha hiçbişey yok bebiş büyümüyor mu acaba diye düşünmüyor değilim
İlkinde benim de öyleydi 22 hafta gibi ancak ufacık pırtlamıştı, 33. Haftada bir nedenle endokrin doktoruna gitmiştim kadın şok olmuştu nasıl 33 hafta bebek nerde diye, çalışıyordum doğum iznine ayrılıcam diyince garip garip bakıyorlardı daha zamanın yok mu diye şimdikinde erken çıktı ama bebeğin yeri, iç karın ,kilo vs etkili sanırım, geç çıkması daha iyi ama ilerleyen dönemi çok ağırlaşmadan atlatırsınız

Günaydın kızlar, benim gibi baş dönmesi ani göz kararması yaşayan var mı? Kendimi biyere atıp uzanmazsam nerdeyse oracıkta ya bayılacak yada istifra edecek gibi oluyorum

Bende ondan kullanıyorum cnm nemlendiriyo ama karnımız büyüyünce duruma göre ek seyler kullanilabilir

Yaa bebis seni feci diyete sokmuş desene
Sağlıklı olsunda inşallah kilolar hallolur verilir alınır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…