2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kız benim daha hiçbişey yok bebiş büyümüyor mu acaba diye düşünmüyor değilim
Bizde irsi galiba annemin de karnı büyük olurmuş..bayagi bayagi belli artik..hicbir kıyafetim olmuyo pirtliyo gobek

Iç karinin genisligiyle de alakalı olabilirmiş göbeğin çıkıp çıkmaması durumu

Günaydın kızlar, benim gibi baş dönmesi ani göz kararması yaşayan var mı? Kendimi biyere atıp uzanmazsam nerdeyse oracıkta ya bayılacak yada istifra edecek gibi oluyorum
Oy kötü bi durum cnm aman dikkat et
Tansiyonun mu düşüyo acaba yada ac mi kalıyorsun..

Ay umarım içebilirim iyi ki söyledin İnan bende ikiye bölmeyi düşünüyordum onu da deneylemeyeceğimize göre her türlü içiçezz meleklerimiz için

Kızlar 16.haftamdayım, karnımın alt bölgesine bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyor kaç gündür, sonra geçiyor, biraz araştırdım normal olduğu rahmin büyümesinden kaynaklandığı yazıyor. Sizde de oluyor mu? Korkuyorum açıkçası

Ben ilk basta sabahlari içiyordum bu haplari cogu kez kusuyordum simdi aksamlari iciyorum daha iyi oluyor tavsiye ederim. Ozellikle demir hapim masallah bogazim kadar var

Canim seninle ayni haftadayiz bende de ayni problem var mesela bugun sabah kalktim cok kotu oldum o kadar agridiki biraz daha gecmese doktora mi gitsek bile dedik esimle sonra biraz uzandim sonra azaldi ama yine ara ara geliyor malesef umarim normaldir

Ben bundan dolayı geçen hafta hastaneye gittim canım.Bebek kese içinde pozisyon değiştiriyormuş.Buda kasları zorluyor.ılık duş alıp bacaklarını havaya kaldirirsan geçer ağrıların.Benim 3 gün sürmüştü

Ah canım cok rahatladı şu an içim çok korkmuştum ilk gebeligimde hissetmediğim bir şey olduğu için acaba bebek aşağıda mı filan diye düşünmüştüm baskı yapıyor gibi bir ağrı çünkü, çok şükür olağan bir durummuş, inşallah bir an önce azalıp biter rahatsız edici çünkü

Yaa demek sen de yaşadın canım, geçmiş olsun, ben de sokağa çıkmaya korktuğum için hastaneye de gidemiyorum, ama normal bir şeymiş demek ki

ben de özellikle otururken hızlı bir şekilde ayağa kalkınca oluyor. 3-5 sn sonra geçiyor..

Normal canım korkma bendede çok oluyor gün içinde sık sık tekrarlıyor hatta

bende de oldu canım benim özellikle dün gece. sol tarafıma bıçak soktular sanki. neyse ki doktorum böyle ani kasılmaların ya da ağrıların olabileceğini söylemişti sakindim o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…