2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim ilk hamileliğimde sıfır çatlak vardı. Onun için rahattım. Sadece banyoda bebek yapı sürüyordum. Fakat bunda uzun zamandır göğüslerim kaşınıyordu. Kıpkırmızı ve yol yol olmuş. Çok çatlamış yani. İnternetten lierac aldım gelecek inşallah.

Benim gibi folik asite devam eden yok sanırım. Doktorum devam etmemi söyledi. Yanına bir vştamin daha verdi. Vitamin deposu olacağım

Benim gibi folik asite devam eden yok sanırım. Doktorum devam etmemi söyledi. Yanına bir vştamin daha verdi. Vitamin deposu olacağım
Ben devam ediyorum 4.ayda bırakacağız dedi doktorum . 4 nisanda randevum ama bakalım nasıl gideceğim randevuya bilmiyorum

Mide bulantilari benimde aynı kizlar 2. Gebeligim ve 2. De yine bulantili oldu. 1. Gibi 9 au süremesin tek temennim hic bir caresi de yok malesef . Yeri geliyo Su bile icEmiyorum. Sagliklica kucaklarimiza alalim insallh

Mide bulantilari benimde aynı kizlar 2. Gebeligim ve 2. De yine bulantili oldu. 1. Gibi 9 au süremesin tek temennim hic bir caresi de yok malesef . Yeri geliyo Su bile icEmiyorum. Sagliklica kucaklarimiza alalim insallh
Canım ilaç kullanıyor musun ‘prilam dr’ ilacını burdaki çoğumuz kullanıyoruz geceden 1 tane içince gün boyu rahat ettiriyor tavsiye ederim bende öyleydim 7.haftamdan beri kullanıyorum düzenli

İyi akşamlar canım iyiyiz sen nasılsın bakalım
İyiiym kuzucumm valla nolsun yemek yiyeceğim birazdan evde durdukça ev işi yapıyoruz çocuk odasını boyadık eşimle bu cuma cinsiyeti öğrenirsem artık yavaştan mobilyada alırız napalım bu dönem böyle böule geçecek inşallah

Normal canım artık bebişler büyüdü kasılmaları hissedeceksiniz. Benimde bu haftalarda başlamıştı bide ani hareketlerdede oluyor. Karın kasılmalarıda başlar kramplar başlar dişlerinede dikkat et bebek tüm vitaminleri artık anne vücudundan alıyor. Bu aralar hareketlerinide minik minik hissetmeye başlarsın. Sağlıkla kucagına alırsın inşallah.

Canım seyirme, uyuşma gibi hisler oluyor, zaten ikinci bebeğim benim ama ilkinde böyle şiddetli sancılarım olmuyordu, hareketlerini de birkaç haftaya hissederim diye düşünüyorum inşallah hepimiz sağlıcakla kucagimiza aliriz

Ben de dün eşimle evi temizledik. Silmedik yer bırakmadık sen güzel başlamışsın bile hazırlıklara ne güzel
Gidecek misin peki randevuna canım

Kızlar benim gibi şiddetli boyun ağrısı çeken var ki üç gundur boynum kopacak gibi ağrıyor çok rahatsız edici bir şey sanırım hamilelikte oluyormuş çaresi nedir ki?

Kızlar benim gibi şiddetli boyun ağrısı çeken var ki üç gundur boynum kopacak gibi ağrıyor çok rahatsız edici bir şey sanırım hamilelikte oluyormuş çaresi nedir ki?
Canım bendede oldu 11. Haftada çektim günlerce boynum ağrıdı tutulmuş gibi sola hiç yatiramiyordum basimada vuruyordu sürdü epey bi süre ama geçti şükür geçer seninkide yakında merak etme

Kizlar bendede bulantı sanki hafifledi gibi ama ağzım ara ara acı oluyor öyle olunca tükürüğümu bile zor yutuyorum yaşayıp atlatan varmı çok bunaldım artık bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…