- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.501
Beni de 11 nisandan sonra çağırdı. Gitmek bundan sonra daha tehlikeli hale geliyor ama gitmeden de duramam sanırım. Hamileliğin sağlıklı ilerlediğini bilmek isterim.Ben devam ediyorum 4.ayda bırakacağız dedi doktorum. 4 nisanda randevum ama bakalım nasıl gideceğim randevuya bilmiyorum
Canım 16.haftaya girdim ara ara oluyor bulantılarım her zaman aynı sıklıkta değil, benim mide bulantim sindirim ve hazimsizlik sorunu yuzunden oluyordu.Kizlar bendede bulantı sanki hafifledi gibi ama ağzım ara ara acı oluyor öyle olunca tükürüğümu bile zor yutuyorum yaşayıp atlatan varmı çok bunaldım artık bu durumdan
Sağol canım mutlaka deneyeceğim rabbim hepimize acil şifalar versin zor dönemleri atlatıp mutlu hamisler olalim inşallahCanım 16.haftaya girdim ara ara oluyor bulantılarım her zaman aynı sıklıkta değil, benim mide bulantim sindirim ve hazimsizlik sorunu yuzunden oluyordu.
Probiyotikli yogurtlardan yiyorum. Rahatlattı çok şükür sen de dene ıstersen. Akşamları o siskinligimi bitirdi neredeyse.
Bi yandan gidesim var bi yandan korkuyorum. Bakalım yaklaşsın randevum ona göre düşüneceğim tekrardan.Beni de 11 nisandan sonra çağırdı. Gitmek bundan sonra daha tehlikeli hale geliyor ama gitmeden de duramam sanırım. Hamileliğin sağlıklı ilerlediğini bilmek isterim.
Çok haklısın canım bende iptal etmiştim gidemedim ama bebeğimi çok merak ediyorum sanırım salı günü özele gidip bi muayene olup geleceğim bebeğimi görüp rahatlamak istiyorum inşallah iyidir yavrularımızBi yandan gidesim var bi yandan korkuyorum. Bakalım yaklaşsın randevum ona göre düşüneceğim tekrardan.
Ay inşallah bı an önce geçer canım benim ya Allah hepimize kolaylik versinCanım bendede oldu 11. Haftada çektim günlerce boynum ağrıdı tutulmuş gibi sola hiç yatiramiyordum basimada vuruyordu sürdü epey bi süre ama geçti şükür geçer seninkide yakında merak etme
Ben de aynı durumdayim şuanda hem kararsızım hem çok meraktayimÇok haklısın canım bende iptal etmiştim gidemedim ama bebeğimi çok merak ediyorum sanırım salı günü özele gidip bi muayene olup geleceğim bebeğimi görüp rahatlamak istiyorum inşallah iyidir yavrularımız
Merhaba nereye ve nasıl yaptırdınız bizim de ense kalınlığımız yüksek çıktı.Ben de düşünüyorumMerhaba fetal DNA test sonucum geldi herşey normalmiş çok mutluyum ve bir kızım vardı şimdi de bir oğlum olacakmış
Keşke sokağa çıkma yasağı gelseydiKizlar kamuda calisanlar idari izinler uzatildi bir sonraki genelgeye kadar . Kamudakiler asgari duzeyde personel bulunduracak sekilde esnek çalışmaya baslayacakmis.
Keske suan gelmesi gerekiyor aslinda herkes disarida cunkuKeşke sokağa çıkma yasağı gelseydi
Allahım sonumuzu hayır etsinKeske suan gelmesi gerekiyor aslinda herkes disarida cunku
Valla sorma kuzum 10 gündür evdeyiz dolap içlerine kadar düzenleyip temizledik napalım insan sıkılıyor boş duruncaİyi akşmlarr canmmayy evde dura dura silmediğimzz yerr kalmadıı ev temzlemylee devamm hayataa
Ya bilmiyorum ki kuzum aslında olaylar büyüdü korkmuyor değilimBen de dün eşimle evi temizledik. Silmedik yer bırakmadıksen güzel başlamışsın bile hazırlıklara ne güzel
Gidecek misin peki randevuna canım
Yaa aslında halledilir yeter ki para olsun kuzum, ama biz işte taksitlere başlayalım ki şimdiden ödemeye dedik, sıkışmayalım sonra 5-6 ya böldürürüz diye düşünüyorum, şimdi bahar indirimleri falanda var çoğu mağazada
Evet ben de çok merak ediyorum canım. Randevum 4 nisan ama bakalım o zamana ne olur ona göre karar veririm. İnşallah bu süreçte yavrularımız hep iyi olur. Hep dua ediyorumÇok haklısın canım bende iptal etmiştim gidemedim ama bebeğimi çok merak ediyorum sanırım salı günü özele gidip bi muayene olup geleceğim bebeğimi görüp rahatlamak istiyorum inşallah iyidir yavrularımız
MaşAllah sağlıkla gelsin inşallahEn başından beri kızım olacak diye çok istedim çok dua ettim hatta genelde kese yuvarlak olursa kız olur derlerdi benim kese top gibi yuvarlaktı hep. Kız olacak diye baya heveslenmiştimdün ultrasonda oğlum olacağını öğrendiim tabi ki üzülmedim ama insan bir garip oluyormuş önemli olan sağlıklı gelmesi inşallah sağlıklıdır biricik oğlum
Size ultrason fotoğrafını göstermek istiyorum. Pipisini ben bile gördüm. Kesin erkek değil mi? Daha da değişmezEki Görüntüle 2607809
Randevu günü gelince karar vereceğim ben bakalım canım. Herkes gitme sakın diyor banaYa bilmiyorum ki kuzum aslında olaylar büyüdü korkmuyor değilim
Ya inan ki benim hastane güya özel devletten daha kalabalıkRandevu günü gelince karar vereceğim ben bakalım canım. Herkes gitme sakın diyor bana
Rabbim yardım etsin ya cidden çok zor bir dönemdeyiz hamile olarak hem de. Hem bebişleri merak ediyoruz hem de gitmeye korkuyoruz canım.Ya inan ki benim hastane güya özel devletten daha kalabalıkartık özel devlet farketmiyor hepsi kalabalık
Öyle valla kuzum geç görelim de güç olmasın inşallahRabbim yardım etsin ya cidden çok zor bir dönemdeyiz hamile olarak hem de. Hem bebişleri merak ediyoruz hem de gitmeye korkuyoruz canım.
Gözünaydın cnm ne güzel maşallajih büyümüş Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinEn başından beri kızım olacak diye çok istedim çok dua ettim hatta genelde kese yuvarlak olursa kız olur derlerdi benim kese top gibi yuvarlaktı hep. Kız olacak diye baya heveslenmiştimdün ultrasonda oğlum olacağını öğrendiim tabi ki üzülmedim ama insan bir garip oluyormuş önemli olan sağlıklı gelmesi inşallah sağlıklıdır biricik oğlum
Size ultrason fotoğrafını göstermek istiyorum. Pipisini ben bile gördüm. Kesin erkek değil mi? Daha da değişmezEki Görüntüle 2607809
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?