2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Hamileler için riskli grup diyorlar izinleri veriyorlar korkudan hastaneye bile gidemiyoruz bazı hastaneler almıyor bile zaten ama eşlerimiz hala dışarıda hala işe gidiyorlar bu durumda bizim dikkat etmemiz ne işe yarıyor acaba şimdi eşimi işe gönderdim korkarak artık sokağa çıkma yasağı gelmesi lazım

Benim o bölgemde cok aci ve kaşıntı var kremleri sürüyorum ama geçmiyor mantara baska ne iyi gelir ki ya
Canim mantar bende de basladı ilac kullanmicam sabredicem dedim kasindikca yikadim iyice kuruladim sık sık camasirimi değiştirdim filan. Epey azaldi artik rahatsiz etmiyor denemeni öneririm. Ic camasirinin kururken ozellikle güneşe temas etmesini sagla canim.

benim de kusmalarım 3 gündür fena. resmen başladığım yere geri döndüm. yediğim hiçbir şey içimde kalmıyor. bebeğim beslenebiliyor mu acaba
Merhaba, hiç korkma.. ben 17. Hafta başında bile kustum. Son 10 gündür bile Akşam yemeklerini çok zor yiyorum, az yiyorum.

(6. - 15. hafta arasını söylemiyorum bile, bu süreçte 3 kiloya yakın verdim ki normalde zayıfım, fazla kilom yok). Ama dün kontrole gittiğimde bebek gayet iyiydi, boyu gramı çok güzeldi, hatta zamanından iki gün bile önde çıktı. Bu nedenle stres olmadan bünyenin kaldırabildiği kadar yesen yetiyor demekki, bebek her şekilde ihtiyacını alıyor:)

Bugün nasılsın??
Geceleri uyuyamamak bünyeni daha çok düşürecek, bir yolunu bulsan, yardım edebilecek kimse yok mu?
Ayrıca canını sıkma biz elimizden gelen tedbiri aldıktan sonra daha fazla düşünmenin bir faydası yok, aksine zararı var.

Kızlar bende de kasık ve karın ağrısı oluyor ya geceleri falan özellikle bı tarafımda daha baskin oluyor
Bu durum bende yaklaşık 3 gündür maksimum seviyede.Hatta acile.bile gittim.Hersey normal bebek iyi tahliller temiz.Bebek büyüyormuş. Ben kafamdan mı uyduruyorum ağrıları dedim.Sinirlerim bozuluyor artik.Magnezyum tablet yazdı doktor.Bugün basladim bakalım faydasi olcak mi?

Grip oldum sonunda tam olarak, eşim dinlenmeme müsade etti gece ve sabah iyi uyudum. Günler sonra ilkkez gece 1 de uyuyabildim ve şükrettim. Doğru diyorsun ama gerçekten zor

İnşallah bı faydası olur canım benim ben korkumdan doktora bile gidemedim de

Valla kızlar hepimizde aynı endişe var her sabah bogazım acıyor aksam ates basıyor nefes aldıkça cigerim batıyor ama hastaneye hayatta gitmem şu aralar insan açık havada yürüyüş yapmak istiyor ama hayal işte bunlar uzun süre evdeyiz gibi

Salı günü doktor randevum vardı özel hastanede...gitmek mi doğru gitmemekmi sizce? Bu hafta risk diyolar ama ben geçen gün ishal kusma yaşadım... merak ediyorum iyimi diye...kilo verdim biraz çünkü....maske eldivenle gitsem gelince de hemen duş alsam acaba sıkıntı olurmu?

İçin rahatlayacaksa gitmen mantıklı bence bende senin gibi merak içindeydim gittim geldim hemen sıra yoktu girdiğim gibi çıkıp eve geldim hic bir yere dokunmadan kimseye yaklasmadan kendi arabamizla gidip geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…