2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar 16. Haftada göbeğiniz çıkmış mıydı ve ilk hamileliği olanlar hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ve hissettiğiniz şey nasıldı çok merakla bekliyorum da bu süreci
benim göbeğim çok erken büyüdü. hareketlerini de 13. haftanın ortalarındayken hissetmeye başlamıştım. tabii bariz hareketler değildi böyle seğirme titreşme gibiydi ama onundu yani eminim. karnım da özellikle akşamları kocaman oluyor

Mrb kizlar bizde doktordan geldik bebişler iyiymiş şükür cinsiyetide ogrendik biri kiz biri erkekmiş
Yanilma payi olabilirmi dedi hayir yuzde 99 kesin
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebişlerimizi
Maşallah size ne güzel 2 duyguyu bir arada yaşayacaksın
Selam hanımlar. Kullandığınız herhangi bir vitamin var mı?
Regenesis max ayriyeten magnezyum takviyesi alıyorum
Kızlar 16. Haftada göbeğiniz çıkmış mıydı ve ilk hamileliği olanlar hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ve hissettiğiniz şey nasıldı çok merakla bekliyorum da bu süreci
10. Haftadan beri karnım çıktı benim. İlk hareketi de 15. Haftada hissettim pıt pıt attı kuzum

Merhaba kızlar. Ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum ve gecen hafta yeni doktora gidecektim. Ama maalesef durumlardan dolayı cesaret edip gidemedim. 16. Haftamdayım. Diğer doktorum 11 nisandan sonra gel demişti. Fakat yeni gidecwğim doktor 16. Haftadan sonra 4lü tarama yaptırıyormuş. Onun da randevusu önceden alınıyor. Karar veremiyorum bir türlü ne yapacağıma. Çok kötü bir zamana denk geldi durumum.

Ilk hamileligim benim de gobegim cikmaya basladi 16. Haftada ve hareketlerini de bu 16. Haftada hissetmeye basladim darisi sizlere inşallah

bende 2linin sonucunu almaya gitmedim korkudan. şimdide 3.lü testin vakti geliyor. bebekk için gitmek gerek aslında. bilmiyorum ne olacak böyle bakırköy devlete gidiyorum ben
Bakırköy devlet hastanesi sadi konukla hastanesi ile aynı mı? Bakırköydeki hastaneye nasıl randevu almıştın? Bu dönemde gitmeye cesaret edemem.
Ben hep sadi konuk'un bahçelievlerdeki semt polikliniğe gidiyordum. Randevularım iptal oldu.
2'li testi Bakırköy' sadi konukta yaptırdım. Yaşımdan dolayı 2'li testten sonra amniyosentez önerdiler bana yaptırmadım. Haliyle 3'lü testim benim de olmadı. Ama detaylı ultrason yaptırmak istiyorum.

Benim göbeğim zaten vardı hiç çıkmadı. Ama top gibi sıkı bişi oldu. 1 haftadır hissediyorum. 17. haftada hissetmişim. Önceleri titreme, hıçkırık gibiydi. Titreme gibi...

Igne kullanan arkadaslar cok canim aciyor artik 3 4 gundur yapamıyorum igneleri. Nasil yapiyorsuuz
Ben de iğne yapıyorum her gün, göbeğim ve bacaklara morarıyor maalesef, prospektüste dik tutarak vurun diyor ama hafif açıyla 45 derece gibi tutunca bir de iğnenin ucundaki kesik taraf yukarı bakacak şekilde tutarsan acısı daha az olur, derini de iki parmağınla sıkıca kavra vururken de derin nefes al ver ve bebeğime şifa olacak bu iğneler de ben ilkinde öğle motive ediyordum kendimi bunda da o şekilde yoksa 9 ay iğne yapmak çok zor oluyor

Benim bayagi belli artık göbeğim..kıyafetlerim olmuyo göbek önde öylece büyüyor sanki içerden bise dokunuyormuş gibi oluyo arada pit pıtlar hissediyorum..o his gaz deil buna eminim

Ben ilk gebeliğimde 14+1 de hissetmiştim. Arabayla bir yere gidiyorduk pıtır pıtır bişiler olmuştu çığlık atmıştım huylanıp ama en garibi içinde kayar gibi dönmesi etmesi çok tuhaf oluyor

Selam canım 2li yaptırmış mıydın? Yaptırmadıysan benim tarama yaptıracağım doktor 2li yaptırmayanlata 4lü önermiyoruz daha kafa karıştırıcı sonuçlar çıkartabilir dedi ondada da kan alınıyormuş sonuçta. Ben yine de 16.haftada tarama detaylı bakması için gidicem tarama yaptıracağım doktoruma. Bana 19.haftadan sonra ayrıntılıyı önerdi.

Yaa 21. Haftaya kadar falan sürebiliyormuş hissetme olayı inşallah sende hissedersin bir an önce benimde göbeğim çıktı biraz ama bazı insanların baya büyük oluyor diyorum acaba bende mi sorun var
Ya ben zaten biraz kilolu başladım hamileliğime 76 kilo falandım göbekde biraz vardı ama yani böyle şişkin değildi tabi şuana kadar da kilo almak yerine 3 kilo vermişim mide bulantıların dan ama yavaş yavaş iştahım gelmeye başlıyor artık dikkat etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…