- 16 Ağustos 2019
- 459
- 549
- 33
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.161
ay inanamıyorumhayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Oyyy masallahhh ne kadar güzell..
Saglikla büyüyüp doğsunlar insallah
Teşekur ederim kizlarTebrikler
Benim ilk gebeligim suan 14 haftadayim cok merak ediyorum bebişlerimin hareketlerini hisetmekBenim ikinci gebeliğim ilkinde 19 -20 hafta gibi hissetmiştim, bunda 17. haftada hissetmeye başladım, ufak ufak pıt pıtlıyor
Regenesis max kullanıyorum,Selam hanımlar. Kullandığınız herhangi bir vitamin var mı?
benim göbeğim çok erken büyüdü. hareketlerini de 13. haftanın ortalarındayken hissetmeye başlamıştım. tabii bariz hareketler değildi böyle seğirme titreşme gibiydi ama onundu yani eminim. karnım da özellikle akşamları kocaman oluyorKızlar 16. Haftada göbeğiniz çıkmış mıydı ve ilk hamileliği olanlar hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ve hissettiğiniz şey nasıldıçok merakla bekliyorum da bu süreci
Az kalmış önce ufak pıt pıtlar sonra uykudan uyandıracak tekmelerBenim ilk gebeligim suan 14 haftadayim cok merak ediyorum bebişlerimin hareketlerini hisetmek
Maşallah size ne güzel 2 duyguyu bir arada yaşayacaksınMrb kizlar bizde doktordan geldik bebişler iyiymiş şükür cinsiyetide ogrendik biri kiz biri erkekmiş
Yanilma payi olabilirmi dedi hayir yuzde 99 kesin
Insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebişlerimizi
Regenesis max ayriyeten magnezyum takviyesi alıyorumSelam hanımlar. Kullandığınız herhangi bir vitamin var mı?
10. Haftadan beri karnım çıktı benim. İlk hareketi de 15. Haftada hissettim pıt pıt attı kuzumKızlar 16. Haftada göbeğiniz çıkmış mıydı ve ilk hamileliği olanlar hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ve hissettiğiniz şey nasıldıçok merakla bekliyorum da bu süreci
Ilk hamileligim benim de gobegim cikmaya basladi 16. Haftada ve hareketlerini de bu 16. Haftada hissetmeye basladim darisi sizlere inşallahKızlar 16. Haftada göbeğiniz çıkmış mıydı ve ilk hamileliği olanlar hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ve hissettiğiniz şey nasıldıçok merakla bekliyorum da bu süreci
Bakırköy devlet hastanesi sadi konukla hastanesi ile aynı mı? Bakırköydeki hastaneye nasıl randevu almıştın? Bu dönemde gitmeye cesaret edemem.bende 2linin sonucunu almaya gitmedim korkudan. şimdide 3.lü testin vakti geliyor. bebekk için gitmek gerek aslında. bilmiyorum ne olacak böylebakırköy devlete gidiyorum ben
Benim göbeğim zaten vardı hiç çıkmadı. Ama top gibi sıkı bişi oldu. 1 haftadır hissediyorum. 17. haftada hissetmişim. Önceleri titreme, hıçkırık gibiydi. Titreme gibi...Kızlar 16. Haftada göbeğiniz çıkmış mıydı ve ilk hamileliği olanlar hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ve hissettiğiniz şey nasıldıçok merakla bekliyorum da bu süreci
Ben de iğne yapıyorum her gün, göbeğim ve bacaklara morarıyor maalesef, prospektüste dik tutarak vurun diyor ama hafif açıyla 45 derece gibi tutunca bir de iğnenin ucundaki kesik taraf yukarı bakacak şekilde tutarsan acısı daha az olur, derini de iki parmağınla sıkıca kavra vururken de derin nefes al ver ve bebeğime şifa olacak bu iğneler deIgne kullanan arkadaslar cok canim aciyor artik 3 4 gundur yapamıyorum igneleri. Nasil yapiyorsuuz
Benim bayagi belli artık göbeğim..kıyafetlerim olmuyo göbek önde öylece büyüyorKızlar 16. Haftada göbeğiniz çıkmış mıydı ve ilk hamileliği olanlar hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ve hissettiğiniz şey nasıldıçok merakla bekliyorum da bu süreci
Doktorunuz hem 2li hem 3lü mü istedibende 2linin sonucunu almaya gitmedim korkudan. şimdide 3.lü testin vakti geliyor. bebekk için gitmek gerek aslında. bilmiyorum ne olacak böylebakırköy devlete gidiyorum ben
Ben ilk gebeliğimde 14+1 de hissetmiştim. Arabayla bir yere gidiyorduk pıtır pıtır bişiler olmuştu çığlık atmıştım huylanıpKızlar 16. Haftada göbeğiniz çıkmış mıydı ve ilk hamileliği olanlar hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ve hissettiğiniz şey nasıldıçok merakla bekliyorum da bu süreci
Kan sulandırıcı iğne mi? Bacağının dış tarafına kolunun üst dış tarafına da deneyebilirsin 5 ay az çekmedim kızımda. Allah yardımcın olsunIgne kullanan arkadaslar cok canim aciyor artik 3 4 gundur yapamıyorum igneleri. Nasil yapiyorsuuz
Selam canım 2li yaptırmış mıydın? Yaptırmadıysan benim tarama yaptıracağım doktor 2li yaptırmayanlata 4lü önermiyoruz daha kafa karıştırıcı sonuçlar çıkartabilir dedi ondada da kan alınıyormuş sonuçta. Ben yine de 16.haftada tarama detaylı bakması için gidicem tarama yaptıracağım doktoruma. Bana 19.haftadan sonra ayrıntılıyı önerdi.Merhaba kızlar. Ben doktorumu değiştirmeyi düşünüyordum ve gecen hafta yeni doktora gidecektim. Ama maalesef durumlardan dolayı cesaret edip gidemedim. 16. Haftamdayım. Diğer doktorum 11 nisandan sonra gel demişti. Fakat yeni gidecwğim doktor 16. Haftadan sonra 4lü tarama yaptırıyormuş. Onun da randevusu önceden alınıyor. Karar veremiyorum bir türlü ne yapacağıma. Çok kötü bir zamana denk geldi durumum.
Ya ben zaten biraz kilolu başladım hamileliğime 76 kilo falandım göbekde biraz vardı ama yani böyle şişkin değildi tabi şuana kadar da kilo almak yerine 3 kilo vermişim mide bulantıların dan ama yavaş yavaş iştahım gelmeye başlıyor artık dikkat etmek lazımYaa 21. Haftaya kadar falan sürebiliyormuş hissetme olayı inşallah sende hissedersin bir an öncebenimde göbeğim çıktı biraz ama bazı insanların baya büyük oluyor diyorum acaba bende mi sorun var
Demir ilacına başladım ben iki haftadır.Selam hanımlar. Kullandığınız herhangi bir vitamin var mı?
Kızlar 16. Haftada göbeğiniz çıkmış mıydı ve ilk hamileliği olanlar hareketini kaçıncı haftada hissettiniz ve hissettiğiniz şey nasıldıçok merakla bekliyorum da bu süreci
ilkini 20. Haftada hissetmiştim. Bunu 15 ten itibaren hissediyorum. Sanırım tecrübeden. Fikir olsun diye söylüyorum yan yattığınızda, göbek deliğinizin üç dört parmak altı belki beş :) o kısımlarda minik minik pıt pıtlar hissedersinz. Kasığın oralar çünkü yukarı çıkmadı henüz bebiş:) Henüz dışarıdan hissedilmez. Ama yirmiden sonra dışarıdan da minicik hissedileceğini düşünüyorum ilkinde öyle olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?