- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #11.321
Kızlar dr bana tam 4 tane ilaç verdi kalsiyum magnezyum demir hapı bir de omegamultivitamini de alıyorum etti 5 midem zaten iyi değil iyice kötü oluyorum çıkarmamak için zor duruyorum size de bu kadar ilaç veriyor mu dr larınız?
İnşAllah canım benim19dayım şuan, 21.içindeyken giderim diye düşünüyorum inşallah bir aksilik olmazsa tabi
bende de aynı şekilde..Amin cnm hepimize inşallah
Bende tuttu erkek diyodu erkek suanlik cinsiyetimiz
Canım bende aynı şekilde en som 12. Haftamda gördüm ve 20. Haftamda da detaylı ultrasona gitmeyi düşünüyorum ve bende 8 hafta sonra görmüş olucam bebeğimi çok zor yani nasıl acaba iyi mi herşey yolunda mı diye düşünmekten kafayı yiycem ama yapıcak bişey yokHastaneye boş yere tekrar tekrar gitmek de istemiyorum ama 2 hafta beklemek de ağır geliyor... 8 hafta sonra görmüş olacağım bebeğimi, nasıl dayanıyorsunuz görmeden lütfen bana da söyleyin çok gerginim...
Canım benim çok geçmiş olsun sanırım burda bi atkadaşımızın da buna benzer bişeyi olmuştu koyu kahverengi bi kan görmüştü oda onunda bebeği gayet sağlıklıydı seninde bebeğin sağlıklıymış bak ne güzel doktor bi sıkıntı görmediyse kafana takma rabbim hepimizin bebeğini korusun inşAllah canımSlm arkdaslar cok kotuydum bugun simdi biraz iyiyim 8 saat acilde kaldim suana kadar cok iyi gidiyodu hamileligim bugun tuvalette az bir kanama gordum hemen ambulansi aramdik az az gelmeye devam etti ama suana kadar bir ped dolmadi simdi bitti gibi dr bakti ultrasonla kan testi gelen kandanda test yapti hersey normal bebek iyi bende gordum hareketli baya bebekle ilgili degil dedi yarin kendi dok randevu alicam lutfen bana bunlari yasiyan varsa bilgi versin Allah o korkuyu anlatamam Allah almasin yavrumu
Canm çok geçmiş olsun.Amin insallah.Allhim korusunSlm arkdaslar cok kotuydum bugun simdi biraz iyiyim 8 saat acilde kaldim suana kadar cok iyi gidiyodu hamileligim bugun tuvalette az bir kanama gordum hemen ambulansi aramdik az az gelmeye devam etti ama suana kadar bir ped dolmadi simdi bitti gibi dr bakti ultrasonla kan testi gelen kandanda test yapti hersey normal bebek iyi bende gordum hareketli baya bebekle ilgili degil dedi yarin kendi dok randevu alicam lutfen bana bunlari yasiyan varsa bilgi versin Allah o korkuyu anlatamam Allah almasin yavrumu
11 haftada ve 16 haftada gittim bundan sonra ne zaman giderim bilmiyorum..inanki zor dayandım. Artık gidip gorucem merak içindeyim dedim aldim randevuyu..sabredemiyorumHastaneye boş yere tekrar tekrar gitmek de istemiyorum ama 2 hafta beklemek de ağır geliyor... 8 hafta sonra görmüş olacağım bebeğimi, nasıl dayanıyorsunuz görmeden lütfen bana da söyleyin çok gerginim...
Çok geçmiş olsun cnm..Rabbim korusun minigini..allahin izniyle bişey olmicaktir duamdasinSlm arkdaslar cok kotuydum bugun simdi biraz iyiyim 8 saat acilde kaldim suana kadar cok iyi gidiyodu hamileligim bugun tuvalette az bir kanama gordum hemen ambulansi aramdik az az gelmeye devam etti ama suana kadar bir ped dolmadi simdi bitti gibi dr bakti ultrasonla kan testi gelen kandanda test yapti hersey normal bebek iyi bende gordum hareketli baya bebekle ilgili degil dedi yarin kendi dok randevu alicam lutfen bana bunlari yasiyan varsa bilgi versin Allah o korkuyu anlatamam Allah almasin yavrumu
Cok gecmis olsun insallah bi daha olmaz. Neden oldu acaba agir ismi yaptiniz yada farkli BirseySlm arkdaslar cok kotuydum bugun simdi biraz iyiyim 8 saat acilde kaldim suana kadar cok iyi gidiyodu hamileligim bugun tuvalette az bir kanama gordum hemen ambulansi aramdik az az gelmeye devam etti ama suana kadar bir ped dolmadi simdi bitti gibi dr bakti ultrasonla kan testi gelen kandanda test yapti hersey normal bebek iyi bende gordum hareketli baya bebekle ilgili degil dedi yarin kendi dok randevu alicam lutfen bana bunlari yasiyan varsa bilgi versin Allah o korkuyu anlatamam Allah almasin yavrumu
Benide 13 nisanda çağırdı..saglik ocagindaki ebe numarasını vermişti bana arıcam perşembe yada cuma günü..Selam kızlar doktoruma yazdım ama cevap vermedi 15 nisan da sağlık ocağına gitmem lazım tetenoz aşısı için sizce gitmelimiyin
Tam 5 tane vitamin kullaniyorumKızlar dr bana tam 4 tane ilaç verdi kalsiyum magnezyum demir hapı bir de omegamultivitamini de alıyorum etti 5 midem zaten iyi değil iyice kötü oluyorum çıkarmamak için zor duruyorum size de bu kadar ilaç veriyor mu dr larınız?
Katı kakao yağını öneririm canım, ilk gebeliğimde de kullandım. Hiç çatlağım olmadı bunda da onu kullanıyorum doğal olduğu için içim de çok rahat. Doktor hamilelikte yemediğiniz bir şeyi cildinize de sürmeyin demiştiLierac jel kullanan arkadaşlar bir sorun var. Cildim zaten çok kuruydu. Jeli kullandığımdan bu yana karnım daha da kurudu gibi. Acaba bu jelden mi kaynaklı. Yoksa benim ciddi kuruluk problemimmi var anlayamadım.
Maalesef ben de öyleyim. Baştan beri. İlkinde böyle değildi hiç. Üstüne kabızlık beni bıktırdı.. Yapmadığım şey kalmadı ama bana mısn demiyor. Talcid kullanıyorum o biraz fayda etti. Ne papatya çayı, ne rezene, ne kırmızı kuru erik, ne kayısı ne incir.. Kabullendm artık yine de sabah aç karna kırmızı erik yiyorum gün içinde limonlu su filan biraz gaza iyi geliyor.Kızlar benim gibi inanılmaz gazlı geçiren var mı hamileliğini normal gibi gelmiyor bana artık bu gazlar bitki çayı gibi bişey rahatlatır mı beni? Hamilelikte önericeğiniz bitki çayı varmı bide kullandığınız doktorunuzun falan önerdiği genel olarak gazla ilgisiz
İyi bir sey değil mutlaka doktora git canım sağlık ocağında tahlil verebilirsnKizlar idrar yolu enfeksiyonu olan varmi. Cok su icmeme ragmen o bölgemde batma ve agri var. Hasteneye gidip idrar veremedim hic haftalar oldu. Sase vardi evde ictim ama hic azaltmadi agriyi. Ne yapabilirim baska
Tutmadı, kız diyordu Çin takvimi; ama erkek çıktı:) Bu yıl çoğunluk erkek sanırım çok tutan yok:)Merhaba hanmlar Allahım vakti zamanında hayrlı saglıklı dogumlar nasip etsin hepinize...şu haftalarda cinsiyetinzi öğrenmişsinz dir çin tavimi tutan var mı acaba bende bi merak konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?