2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Saolasin canım benim bulantidan başka şikayetim yok onca ilaç o niye verdi bu kadar ben de anlamadım icemiyecem bu sefer çocuk da bir sıkıntı yaratmasından korkuyorum yoksa mahvediyor midemi
Bebeklerimiz her türlü beslenir canım vitaminini alır ama biz halsiz olmayalım diye bu vitaminler çok geliyorsa doktoruna söyle canım

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu olan varmi. Cok su icmeme ragmen o bölgemde batma ve agri var. Hasteneye gidip idrar veremedim hic haftalar oldu. Sase vardi evde ictim ama hic azaltmadi agriyi. Ne yapabilirim baska
Benimde enfeksiyon var canım nerdeyse hiç geçmedi bende krem kullanıyorum ama inşAllah geçer bu sefer

Ben sadece multivitamin alıyorum içinde hepsi var Demir, omega, vitamin, mineraller ekstra bir şey vermedi bana doktorum

Benim de bugün doktor randevum vardı, hiç ilaç vermedi ikiz gebelik olmasına rağmen. Ben de niye vitamin vermiyor diye kafaya taktım. Bir sonraki randevumda verir umarım Demir ilacı. Sürekli kullandığım tiroit için ilacım var sadece.

1 haftadır basa sardım yiyip yiyip kusuyorum artı bide baş ağrısı eklendi..geçmesi icin dua ediyorum..eve de kapandık streste var hepsi birbirine karıştı galiba

Merhaba hanmlar Allahım vakti zamanında hayrlı saglıklı dogumlar nasip etsin hepinize...şu haftalarda cinsiyetinzi öğrenmişsinz dir çin tavimi tutan var mı acaba bende bi merak konusu

Saolasin canım benim bulantidan başka şikayetim yok onca ilaç o niye verdi bu kadar ben de anlamadım icemiyecem bu sefer çocuk da bir sıkıntı yaratmasından korkuyorum yoksa mahvediyor midemi
Canım çocuğa zarar verecek birşey verir mi doktorun öyle düşünme. Vitamin hem hepsi, demekki ihttaç gördü. İlk gebeliğimde bende magnezyum kan ilacı balık yağı hepsini alıyodum

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu olan varmi. Cok su icmeme ragmen o bölgemde batma ve agri var. Hasteneye gidip idrar veremedim hic haftalar oldu. Sase vardi evde ictim ama hic azaltmadi agriyi. Ne yapabilirim baska
Ben yaşadım canım kaşıntı ve kasık ağrısı birazda akıntım artmıştı. Fitil ve krem verdi 2 tane kalmıştı ki grip nedeniyle antibiyotiğe başlayınca bıraktım ikisi ağır gelmesin dedim. Baya hafiflemişti

Öyle mi iki üç defa naneli limon yapıp içtim oda dahil mi peki
Özellikle çok nane maydanoz suyu tüketmemeli diyorlar adaçayı vs. Genel tüm hepsi yasak. Ihlamuru bile 2 bardakla sınırlıyorlar canım. İçtiysen boşwer düşünme çok şükür iyisiniz ya şimdi. Bundan sonrası için dikkat et

Merhaba hanmlar Allahım vakti zamanında hayrlı saglıklı dogumlar nasip etsin hepinize...şu haftalarda cinsiyetinzi öğrenmişsinz dir çin tavimi tutan var mı acaba bende bi merak konusu
Amin cnm hepimize inşallah
Bende tuttu erkek diyodu erkek suanlik cinsiyetimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…