2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende aynıyım canım bende normaldir diye birşey kullanmadım henüz ara ara sancılarım da oluyor gazdan dolayı mı diye de düşünüyorum ama bilmiyorum

Emzirirken kimyon kullanıyırdum yemeklerde. Ayrıca rezene çayı içiyordum. Bir araştır istersen hamilelikteki etkisini. İlk hamileliğimde ilk 4 ay 6-7 aylık gibi gezmiştim. Normaldir heralde seninki de. Bunda da yemek şişkinliği aşırı oluyor. Belim çok genişledi bir de.

Canım bitki çayları yasak. Ancak günde 2 bardak ıhlamur içilebiliyor

benim de çok gazım oluyordu akşamları şişiyordu karnım. Sancı yapıyordu. Probiyotikli yoğurt yedim beni biraz rahatlattı. Ayrıca maden suyu içiyorum. Nispeten daha az şişiyorum. Yine de akşamları gündüzlere göre daha şiş karnım.

Kızlar detaylı ultrasyona kaçıncı haftada gitmeyi düşünüyorsunuz?
20-23. haftada yapılması gerek diye biliyorum.
Ama İstanbul Avrupa yakasındayım. Normal kadın doğum randevuları bile iptal olurken perinatolog bulup nasıl gideceğim bilmiyorum.

Kızlar dr bana tam 4 tane ilaç verdi kalsiyum magnezyum demir hapı bir de omega multivitamini de alıyorum etti 5 midem zaten iyi değil iyice kötü oluyorum çıkarmamak için zor duruyorum size de bu kadar ilaç veriyor mu dr larınız?

Ben daha doktora gidemedim canım 12. Haftamdan beri ama sağlıkocağı bana denir ilacı verdi içinde yine folik asit de içeren Bi ilaç verdi bana ben başka bişey kullanmıyorum bacak ağrılarım var onu söyledim ama sağlıkocağında ki doktorum eğer şikayetin çok artarsa kalsiyum magnezyum verelim ama pek fayda etmiyor dedi kendisi de hamileyken kullanmış öyle dedi bende doktora gidene kadar demir ilacıyla idare ediyorum ama doktor ne verir bilmiyorum

Saolasin canım benim bulantidan başka şikayetim yok onca ilaç o niye verdi bu kadar ben de anlamadım icemiyecem bu sefer çocuk da bir sıkıntı yaratmasından korkuyorum yoksa mahvediyor midemi

Kizlar idrar yolu enfeksiyonu olan varmi. Cok su icmeme ragmen o bölgemde batma ve agri var. Hasteneye gidip idrar veremedim hic haftalar oldu. Sase vardi evde ictim ama hic azaltmadi agriyi. Ne yapabilirim baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…