2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Çok geçmiş olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah Rabbım tekrarlatmasın mutlaka birkaç doktora görün bazen bir doktorun göremediğini başka bir doktor görüyor.

Activia probiyotik yogurtlardan öneririm. Bende de kabızlık var düzenli kullandığımda rahatlıkla çıkabiliyorum.

Bende vinelac vitamin hapi ve vicium d3 (kalsiyum magnezym ve d vitamini var icinde) verdi. demir hapi erken diye baslatmadi daha.

Kızlar iki aydır idrar yolumda iltihap çıkıyor ilaç kullandım yine tekrarladı veya geçmedi bilmiyorum doktor yine yazdı varmı yaşayan neden oluyo hiç anlamıyorum

Cok tesekkurler kizlar iyi dilekleriniz icin Allahim hepimizin bebegini bagislasin bugun kesilmis kanamam ins bidaha olmaz agir is degildi ama temizlik yapmistim birde o sabahi cinsel iliski olmustu cok nadir oluyodu zaten ilk gebeligimde bunda da buzamana kadar bir sorun yoktu ama o korkuyu dusununce artik yormam kendimi ultrasonda dr erkege benziyor dedi burda 20 haftada soyluyolar ama suan cinsiyet en son dusundugum sey saglikli dogsunda

ben de eşimle birlikte olduktan sonra koyu kahve lekelenme yaşamıştım. ben de bebeğim de sağlıklıydık allaha şükür

Bana da öyle bir şey lazım sanırım. Sildim ciddi anlamda aşırı kuru. Özellikle karnım kuru bir toprak görünümünde ve pul pul.aktardan mi aldınız kakao yağını?

Gunaydin guzel anneler :) bu saatte de niye uyandiysam ben hala bebegimin hareketlerini hissetmiyorum ya 18. Haftada olup hala hissetmeyen var mi ?

Günaydın , gece yatarken sola doğru yatın diyorlar ama arada ister istemez sağa dönüyorum , sizce bu yatış şeklinin bebeğe zarar verirmi ? Nasıl yatiyosunuz ? Hamile yastığı kullanan var mı ? 17.haftadayim .

Bana doktorum hiç öyle bir öneride bulunmadı, bebeğe giden kan akışının iyi olması ve ödem yaşanmaması için sola yatış gerekiyor diye okudum ve dinledim sosyal medyada.ben genelde sola dönük yatıyorum mecburen çünkü oğlumun yatağı solumda gece uyanıyor ya da ben onu kontrol ediyorum istemeden de olsa öyle yatıyorum, ama ilk gebelikte hamile yastığı almıştım salonda uzanırken bile kullanıyordum kullanışlı bence alabilirsin

Kızlar iki aydır idrar yolumda iltihap çıkıyor ilaç kullandım yine tekrarladı veya geçmedi bilmiyorum doktor yine yazdı varmı yaşayan neden oluyo hiç anlamıyorum
Bende de ara ara akıntı oluyor bugünlerde fazlalaştı. Ya enfeksiyon var yada iltihap bilemiyorum. Bol bol su içmeye çalışıyor um.gecm8s olsun.

Benim ilk hamileliğim , doktorda bı kaç hafta erteledi gelmeyin dedi , herşeyi bu dönemde kafama takıyorum , sağolun . En iyisi bi hamile yastığı almak benim içinde.

Al bende de o kadar Rabbim feraha çıkarsın hepimizi

kızlar mwrhaba 16 haftadayım nefes daelıgı yasıyorum sızlerde oldumu oluyomu en yfak bı ıste nefes nefese kalıyoeum nu normalmı salgın var malum korkuyorumda sızler yasadınızmı yasıyomusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…